Τελευταία ενημέρωση 12:41, 23 Απρ 2024

Κυριάρχησε (13-10) απέναντι στον ΠΑΟΚ!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παίζοντας εξαιρετικά και με «όπλο» την πολύ καλή άμυνα η ανδρική ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου επικράτησε με 13-10 του ΠΑΟΚ, για την 14η αγωνιστική (και τελευταία) της α’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας και κατέλαβε την τρίτη θέση στην βαθμολογία του Β’ Ομίλου.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη από το πρώτο 8λεπτο κυριάρχησαν (4-1) και παίζοντας με τον ίδιο ρυθμό σε άμυνα και επίθεση με επιμέρους 4-1 στη δεύτερη περίοδο πήγαν στα αποδυτήρια με το ευρύ 8-2!

Ουσιαστικά εκεί οι «κυανοκίτρινοι» πέτυχαν να «κλειδώσουν» τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ που περιόρισε την τελική διαφορά τερμάτων.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 4-1, 4-1, 4-4, 1-4.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης, Τοράκης, Πρέκας 2, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ. 3, Καρούντζος 1, Φώσκολος 3, Χρυσοσπάθης 2, Μαστρογιαννάκος, Λαδάς 1, Χόλαντ, Ναγκλ 1, Μπιτσάκος Ανδ.

ΠΑΟΚ (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος 1, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Νικ. 1, Καλαργυρός, Κεχαλάρης 1, Μιλάρντοβιτς 3, Τσολακούδης 1, Χαραλαμπόπουλος 3, Προσινικλής Πολ., Κούπμαν, Λασκαρίδης, Αλειφτήρας, Σάλεχ, Καρατζάς.

Λούδης: «Η άμυνα το κλειδί με τον ΠΑΟΚ, θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση στο Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό»

Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο προπονητής της ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου, Κώστας Λούδης, δήλωσε: «Ήταν μια εύκολη νίκη έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Ελέγξαμε τον αγώνα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και για μια ακόμη φορά βασιστήκαμε στην άμυνα μας. Κρατήσαμε τον ΠΑΟΚ χαμηλά στο σκορ και αυτό αποτέλεσε και το κλειδί για τη νίκη μας».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ήττα και αποκλεισμός απο το Final 4! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας