Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πλησιάζει την κορυφή ο Φοίνικας

Κατηγορία Φοίνικας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Χωράφας  ο Φοίνικας Περιστερίου κατάφερε να λυγίσει με 3-2 τον Τριφυλλιακό και μείωσε σε 3 τους βαθμούς της διαφοράς από τον πρωτοπόρο Κένταυρο Βριλησίων.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πήραν «ηχηρό» προβάδισμα με τα γκολ του Γιαταγανάκη με κεφαλιά στο 40' και του Δήμου με πλασέ στο 44', όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο δεύτερο μέρος και ισοφάρισαν! Στο 46' ο Μαλέλι με κεφαλιά μείωσε σε 2-1 και στο 73' ο Μακρής έφερε το ματς στα ίσια με σουτ (2-2), βάζοντας ξανά το παιχνίδι στην αφετηρία του. Ωστόσο, οι Περιστεριώτες είχαν την ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό για να φτάσουν στο νικητήριο γκολ χάρη σε σουτ του Σταμάτη στο 81' (3-2).

Διαιτητές: Ρούσσος, Νικολάκος-Ροδόστογλου

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Στάθης Πανακούλιας) Παπαδιώτης, Θεοδωρακόπουλος (65' Σταμάτης), Ηλιόπουλος, Ανδριανάκος, Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Χαλικιάς, Δήμος (90' Μίλε), Μάζης, Καλύβας (90' Μαρκαντωνάτος), Διονάτος (85' Λάσκαρης)

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κατσαρός): Κατσιγίνης, Χάβος (33' λ.τρ. Μακρής), Δεληγιάννης (38' λ.τρ. Μπερτζελέτος), Παρδάλης, Κατσαρός, Πανταζής, Μαλέλι, Χάνι, Γεωργίου, Σαντικάι, Παυλόπουλος (60' Παπαδόπουλος).

Πηγή Soccerlive.gr