Τελευταία ενημέρωση 00:54, 25 Απρ 2024

Σπανούλης: «Δείξαμε ότι δουλεύουμε καλά και σωστά κάθε φορά»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε μετά το τέλος του σημερινού αγώνα ότι κόντρα στον Προμηθέα το Περιστέρι έκανε την καλύτερή του εμφάνιση τόσο επιθετικά, όσο κι αμυντικά και αυτό δείχνει ότι έχουν γίνει πλέον ομάδα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αναλυτικά: «Παίξαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Προερχόμασταν από μια πολύ καλή εμφάνιση και μια μεγάλη νίκη σ’ ένα παιχνίδι που ήταν do or die για μας στο Ισραήλ και ήρθαμε εδώ για να δείξουμε ότι αυτό δεν ήταν μια ‘φωτοβολίδα’. Οτι πραγματικά δουλεύουμε καλά, ‘χτίζουμε’ πάνω σ’ αυτό και σήμερα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Κάναμε ίσως την πιο μεστή εμφάνιση για τη φετινή χρονιά αμυντικά και επιθετικά.

Όλα τα παιδιά, όποιος παίζει, όσο κι αν παίζει, πραγματικά δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Αρχίζει και ‘μπολιάζει’ μέσα τους η φιλοσοφία που θέλουμε να περάσουμε. Αρχίζουμε και γινόμαστε πραγματικά μια καλή ομάδα και στα αποδυτήρια και εκτός, μετά από τρεις-τέσσερις μήνες. Πρέπει να συνεχίσουμε ταπεινά τη σκληρή δουλειά που κάνουμε και να προχωρήσουμε με ταπεινότητα για όλο αυτό που έχουμε δημιουργήσει. Συγχαρητήρια στον Προμηθέα, που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, τους εύχομαι τα καλύτερα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Λύση συμβολαίου με τον Γκιουζέλη »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας