Τελευταία ενημέρωση 21:11, 19 Απρ 2024

Το νερό αρχίζει (επιτέλους) να μπαίνει στο αυλάκι!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Αγαπητοί φίλοι έχω αναφερθεί κατά καιρούς στην αναγκαιότητα να έρθουν πιο κοντά οι ομάδες της πόλης με μπροστάρη τον Ατρόμητο. Να γίνει ο ποδοσφαιρικός κόσμος του Περιστερίου μια τεράστια αγκαλιά, μια τεράστια ομπρέλα. Πλέον μπορώ να πω με μεγάλη χαρά ότι το νερό αρχίζει επιτέλους να μπαίνει στο αυλάκι. Οι εικόνες μικρών παιδιών από τις ακαδημίες των συλλόγων να ανεμίζουν τη σημαία του Ατρόμητου τα λένε όλα. Ευχάριστες εικόνες που με κάνουν να αναρωτιέμαι γιατί χάσαμε πολύτιμο χρόνο. Είναι αλήθεια ότι τον χάσαμε αλλά ποτέ στη ζωή δεν είναι αργά, ποτέ δεν  είναι αργά για το μεγάλο βήμα. Και αυτό το μεγάλο βήμα το έκανε και καλώς ο Ατρόμητος που έχει το γενικό πρόσταγμα στο πανπεριστεριώτικο κάλεσμα.

Αντιπροσωπεία της ομάδας έχει κάνει ήδη επισκέψεις στη Χωράφα και στον Ήφαιστο για να μιλήσει σε παιδιά των ακαδημιών, χρήσιμες συζητήσεις και συμβουλές. Ο πρώτος κύκλος των επισκέψεων θα ολοκληρωθεί με τα γήπεδα Τσαλαβούτα και Χρυσούπολη και θα ακολουθήσει το επόμενο βήμα που θα αφορά το πρακτικό κομμάτι.

Παράλληλα ο Ατρόμητος άνοιξε την μαθητική κερκίδα για να φιλοξενήσει δεκάδες παιδιά και γονείς από  τις ομάδες της πόλης που είχε τεράστια επιτυχία. Ενθουσιασμός, χαρούμενα πρόσωπα, ιαχές συνέθεσαν μια ατμόσφαιρα που έκανε το γύρο της Ελλάδας και να είστε σίγουροι ότι το παράδειγμα αυτό θα το ακολουθήσουν και άλλοι σύλλογοι. Σημασία λοιπόν έχει ότι η αρχή έγινε.

Σημασία έχει ότι τα σωματεία του Περιστερίου ανταποκρίθηκαν με χαρά, τα παιδιά διψούν για να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία αρκεί να τα προσεγγίσεις με αγάπη και σεβασμό. Είμαστε πια στον προτελευταίο μήνα του 2022, η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε εις το επανιδείν με τη βοήθεια του Θεού τα ξαναλέμε αγαπητοί αναγνώστες τον επόμενο μήνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Περιμένουμε το 2023 με τις καλύτερες προϋποθέσεις! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας