Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σκαρφάλωσε στο 2ο σκαλί!

Κατηγορία Φοίνικας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Φοίνικας  πήρε τη νίκη με 3-1 απέναντι στον Παπάγο και ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας, δίνοντας συνέχεια στην ανοδική του πορεία.

Στο στάδιο της Χωράφας οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και, εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη έντασης των αντιπάλων τους, έφτασαν σε δύο γρήγορα, όσο και εύκολα γκολ. Μόλις στο 9ο λεπτό ο Μάζης έκανε το γύρισμα από τη δεξιά πλευρά και ο Θεοδωρακόπουλος πλάσαρε από κοντά για το 1-0, ενώ με πανομοιότυπο τρόπο έγινε το 2-0 στο 33' από τον δημιουργό του πρώτου γκολ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Φατούρος είδε την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι από το αριστερό σουτ που εξαπέλυσε, με τον ρυθμό να πέφτει αισθητά στο δεύτερο μέρος, όπου οι «στρατηγοί» προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αλλάξουν την ιστορία του αγώνα και με τα νέα πρόσωπα που πέρασαν στο ματς. Αντιθέτως, στο 67' ήρθε ένα «φθηνό» γκολ για το 3-0, όταν ο Κουρελής έχασε την μπάλα και ο Ηλιόπουλος μπήκε μαζί της στα δίχτυα. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν για το τελικό 3-1 με το κοντινό, αλλά και δυνατό σουτ του Ταλιούρα στο 78'.

Διαιτητές: Μπαλογιάννης, Λώνη-Συνεφιάς

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Στάθης Πανακούλιας): Παπαδιώτης, Μαγαλιός, Ηλιόπουλος (76' Παπαδόπουλος), Ανδριανάκης (74' Καμαρέτσος), Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Χαλικιάς, Καλύβας (61' Παπανικολάου), Μάζης (76' Σοροβίγκας), Θεοδωρακόπουλος, Καραλής (61' Μίλε)

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Ντόκος): Κουρελής, Πλούμης (52' Κωστόπουλος), Κολιάκος, Αλεξιάδης, Λιούκας, Καραβοκύρης (52' Παπαναστασίου), Μπράτσος, Φατούρος, Ταλιούρας, Γεωργάκης (52' Λύρος), Π. Γύπαρης (37' Καπάνταης).

Πηγή Soccerlive.gr