Τελευταία ενημέρωση 08:40, 20 Απρ 2024

Είχε τέσσερις απουσίες και ηττήθηκε (17-8)

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με τέσσερις σημαντικές απουσίες (Φώσκολος, Τσαχιλίδης, Τοράκης και Χρυσοσπάθης) αγωνίστηκε η ομάδα του ΓΣ Περιστερίου απέναντι στη Βουλιαγμένη στο Κολυμβητήριο της «Χωράφας», όπου ηττήθηκε με 17-8, στο πλαίσιο του εξ αναβολής παιχνιδιού της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Οι πολίστες που είχε στη διάθεση του ο Κώστας Λούδης έκαναν πραγματικά υπερπροσπάθεια, απέναντι στην πολύ δυνατή ομάδα της Βουλιαγμένης και στο πρώτο 8λεπτο η αναμέτρηση ήταν ισορροπημένη (3-3). Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν περισσότερο έχοντας περισσότερες λύσεις και με το επιμέρους 1-4 στην δεύτερη περίοδο και το 1-6 στην τρίτη «κλείδωσαν τη νίκη απέναντι στη μαχητική ομάδα του ΓΣ Περιστερίου.

Πλέον, οι «κυανοκίτρινοι» στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα της προσεχούς Τετάρτης (23/11, 21:30) με τον Ηλυσιακό στο Κολυμβητήριο της «Χωράφας», για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου ευελπιστούν να έχουν κάποιους από τους απόντες ετοιμοπόλεμους.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 3-3, 1-4, 1-6, 3-4.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης, Πρέκας 3, Γερακούδης 2, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ., Καρούντζος 3, Αλευρίδης, Λαδάς, Χόλαντ, Μπιτσάκος Αν., Μαστρογιαννάκος.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Σαπουνάκης 1, Καστρινάκης 1, Καλογερόπουλος 3, Τρούλος 4, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ, Αλαφραγκής 1, Καπότσης, Κουρούβανης 1, Φάρμερ, Ανδρεάδης, Αλμύρας 2, Γιαννάτος 1.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Έκανε περίπατο (8-4) με τον Ηλυσιακό »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας