Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το όριο για τους Πανελλήνιους οι αθλητές του ΟΦΚΑ

Κατηγορία ΟΦΚΑ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Γεμάτα Αγωνιστική δράση είναι τα τελευταία Σαββατοκύριακα για την ομάδα Στίβου Ο.Φ.Κ.Α. Περιστερίου.

Με τους αθλητές Δουλή Αντωνία, Καλλιντέρη Σωτήρη & Κατσούλη Δανάη να κλέβουν την παράσταση!!! Κερδίζοντας μετάλλια και έχοντας ήδη πιάσει το όριο πρόκρισης του αγωνίσματός τους για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας τους!!!

Πιο αναλυτικά η ομάδα του Ο.Φ.Κ.Α. Περιστερίου συμμετείχε το προηγούμενο Σάββατο 16 Μαίου στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα  Στίβου Παίδων-Κορασίδων που διεξήχθη στον Άγιο Κοσμά όπου και  η Δουλή Αντωνία & η Κατσούλη Δανάη ανέβηκαν στο βάθρο,  παρά το γεγονός ότι έτρεχαν σε μεγαλύτερη κατηγορία,  με την Αντωνία να παίρνει το χρυσό μετάλλιο στα 1500μ και την Δανάη το χάλκινο στα 800μ.

Στο παραπάνω πρωτάθλημα συμμετείχαν επίσης η Σαρλά Ραφαέλλα στα 100 & 200μ, οι αθλήτριες Δουλή Φωτεινή, Αθανασιάδη Στέλλα, Ζάτσε Αλεξία, Γρηγοράκη Κων/να και Ραφαηλία, Ροιδάκη Βίκη, Χειμάρα Βασιλική στα 200μ Κορασίδων,  ο αθλητής Καλλιντέρης Κων/νος στα 100μ. Παίδων, η αθλήτρια Γαπίος Μάγδα στα 1500μ.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο Καλλιντέρης Σωτήρης στα 1500. Πάιδων ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε επίσης η ομάδα των κοριτσιών μας (Χειμάρα Βασιλική, Δουλή Αντωνία, Γρηγοράκη Κων/να & Κατσούλη Δανάη) στα 4Χ400μ σκυταλοδρομίας κλείνοντας έτσι μία ακόμη υπέροχη αγωνιστική βραδιά για την ομάδα του Ο.Φ.Κ.Α. Περιστερίου.

Συνέχεια είχαν οι αγώνες στίβου ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ που διεξήχθησαν στο στάδιο της Παλλήνης το πρωί του Σαββάτου 23 Μαΐου όπου συμμετείχαν οι αθλήτριες Ροιδάκη Βίκη, Ζάτσε Αλεξία, Αθανασιάδη Στέλλα & Χειμάρα Βασιλική στα 300μ. ΠΚΑ’ οι οποίες βελτίωσαν το ατομικό τους ρεκόρ & πλησιάζουν περισσότερο το όριο  πρόκρισης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Με άνεση πήραν το χρυσό μετάλλιο οι αθλήτριες Κατσούλη Δανάη ,η οποία βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ στα 600μ. κατά 9 δευτερόλεπτα πιάνοντας έτσι το όριο πρόκρισης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας της, και Δουλή Αντωνία στα 1000μ. με νέο ατομικό ρεκόρ! Ενώ ο αθλητής Καλλιντέρης Σωτήρης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 1000 μέτρα και αυτός με νέο ατομικό ρεκόρ! Στους αγώνες συμμετείχε επίσης η Ροιδάκη Βίκη στο άλμα σε Μήκος καθώς και η Δουλή Φωτεινή στα 150μ. με πολύ καλή εμφάνιση!

Η επόμενη μέρα βρίσκει τον Ο.Φ.Κ.Α. Περιστερίου να αγωνίζεται στα Μέγαρα το πρωί με την πιο μικρή κατηγορία των ΠΠ-ΠΚ Β’ στους Διασυλλογικούς αγώνες  Πολυάθλων Στίβου! Εκεί συμμετείχε το νέο αίμα του συλλόγου με πολύ καλές εμφανίσεις!  Ενώ το απόγευμα στην ίδια τοποθεσία διεξήχθησαν τα «ΟΡΣΙΠΠΕΙΑ» όπου έλαβαν μέρος οι Σαρλά Ραφαέλλα & Δημόπουλος Γιάννης στα 100μ.Ανδρων-Γυναικών, η  Κατσούλη Δανάη &  Δουλή Αντωνία στα 300μ. ΠΚΑ’ ενώ ο Καλλιντέρης Σωτήρης κατάφερε και εδώ να ανέβει στο βάθρο κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στα 600μ. ΠΠΑ’!!!!

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές & αθλήτριες του συλλόγου για την συμμετοχή τους και την πολύ καλή αγωνιστική τους εμφάνιση! Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην συνέχεια!!!

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Μάιος 2015 21:31