Τελευταία ενημέρωση 02:01, 24 Απρ 2024

Φιλίππου: Όλα λειτουργούν όπως πρέπει

Κατηγορία Χρυσούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο της σερί θα παραταχθεί η Χρυσούπολη την Κυριακή το μεσημέρι (13/11 στις 15.00) στο Γουδί στο ματς με τα Ιλίσια 2004.

Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Φιλίππου, όπως δήλωσε δεν αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα ενώ αναφερόμενος στο ματς σχολίασε:

 Το ξεκίνημα μας για την φετινή χρονιά είναι το ιδανικό με 2 νίκες απέναντι σε ομάδες οι οποίες κατά την γνώμη μου θα είναι από τις υπολογίσιμες του ομίλου ( Χαλκηδονικός,Αρης Χολαργού).Ολα στον σύλλογο λειτουργούν ιδανικά και ο καθένας από το πόστο του κάνει αυτό που πρέπει. Η διοίκηση μας παρέχει όλα τα απαραίτητα που χρειάζεται μια ομάδα για να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει,ο Γιώργος ο Καραγιάννης σαν γενικός αρχηγός ότι πρόβλημα δημιουργείται το λύνει εκ την γέννεσει του και το ποδοσφαιρικό τμήμα με όλα αυτά τα εφόδια προσπαθεί κάθε Κυριακή να δείχνει αυτό που με τόσο όρεξη ξεκίνησε από της 18/8,μια ομάδα με αρχή και τέλος. Όλα μέχρι στιγμή μας πηγαίνουν τέλεια και την δεδομένη στιγμή που μιλάμε προετοιμαζόμαστε για ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή στο Γουδή απέναντι στην ομάδα των Ιλισίων 2004. Ιδιαίτερα προβλήματα δεν έχουμε και όλη μας η ενέργεια,σκέψη,διάθεσή είναι στο πως θα παρουσιάσουμε έτοιμοι για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Πηγή Soccerlive.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Δυνατό ξεκίνημα »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας