Τελευταία ενημέρωση 03:05, 24 Απρ 2024
Κατηγορία Ιπποκράτης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε ένα πολύ δυνατό ματς με ένταση, πάθος, αλλά και αρκετά νεύρα, η Ιεράπολη νίκησε τον Ιπποκράτη με 2-1 και συνέχισε την καλή πορεία της. Η ήττα του Ιπποκράτη είχε ως συνέπεια την αποχώρηση του προπονητή Βόγλη.

Πηγή stoplekto.gr

Στο 25′ ο Αγγελόπουλος είχε δοκάρι για τους φιλοξενούμενους, με το τελευταίο 5λεπτο του πρώτου ημιχρόνου να παίρνει φωτιά. Στο 40′ ο Κωνσταντινίδης με μακρινό σουτ έκανε το 1-0, ενώ στο 45′ υπήρξε συμπλοκή μεταξύ του Μπόγδανου των γηπεδούχων και του Ρουμελιωτάκη των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα και οι δύο να δουν την απευθείας κόκκινη κάρτα. Στο 45+1′ ο Τσαπουρνής έκανε το 2-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο 52′ ο Σκλαβενίτης μείωσε σε 2-1 για τον Ιπποκράτη, ενώ στο 88′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 9 παίχτες λόγω αποβολής του Κολοβού.

ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Τσιαντούλας, Μπόγδανος, Βιδάκης, Βιτουλαδίτης, Λαγκαδίτης, Γιαλαμάς (54′ Κασιμάτης), Τσαπουρνής, Μπανιάς, Σίντρε, Παπανικολάου (81′ Μπουρδαμής), Κωνσταντινίδης (90′ Σταματίου).

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Καβουρίνος, Κολοβός, Ρουμελιωτάκης, Σκλαβενίτης, Σοϊλές (76′ Γκουντουβάς), Σπανουδάκης, Μπότης, Τεννές Ε. (60′ Στρέμπας), Κλαυδιανός, Αγγελόπουλος (81′ Λέκκας), Τσαγρής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ζάμπουρας στο τιμόνι! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας