Τελευταία ενημέρωση 23:12, 18 Απρ 2024
Κατηγορία Κηπούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ένα από τα ντέρμπι της ημέρας στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας έγινε στο γήπεδο της Χρυσούπολης και συμπεριλαμβανόταν στην 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου.

Εκεί, η τοπική Κηπούπολη πραγματοποίησε αποφασιστική εμφάνιση και κατέβαλε τον ανταγωνιστικότατο Πανιώνιο Καισαριανής, επικρατώντας με 1-0. Το γκολ της νίκης για τους κόκκινους σημειώθηκε στο 67ο λεπτό: ο Κλωνάρης έκλεψε την μπάλα και την έδωσε στον Μουράτη, εκείνος έβγαλε την ασίστ στον Τζαρέλλα, ο οποίος αφού αρχικώς νικήθηκε από τον Τουλουμτζή, εν συνεχεία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μέσα σε αποθέωση! Το 1-0 έμελλε να μείνει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Μαράνου.

Διαιτητές: Μαράνος, Κρασώνης-Γκέρτσος

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Τάκης Τριανταφύλλου): Σηφογιαννάκης, Τουρλάκης (72' Ρουμελιώτης), Σταματογιαννόπουλος, Παούρης, Σαββουλίδης, Λουκάκης, Τζαρέλλας, Καλαμοτουσάκης, Μουράτης (86' Σοφός), Κλωνάρης, Ανδρονιώτης (46' Νένδος)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣ. (Θανάσης Γάκης): Τουλουμτζής, Οικονομόπουλος, Μελίγος, Καρακώστας, Απέργης, Αλεξίου (77' Ζερκώνης), Νομικός (60' Βουτζαλής), Λιάπας, Βάνας (77' Μερμύγκης), Βλαχογιάννης (60' Πατσιαλός), Διονυσόπουλος.

Πηγή Soccerlive.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τριανταφύλλου: Κερδίσαμε μία σκληροτράχηλη ομάδα »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας