Τελευταία ενημέρωση 23:14, 19 Απρ 2024

Σπανούλης: «Είχαμε συγκέντρωση και σωστή νοοτροπία»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε πως στο Περιστέρι γνώριζαν τις δυσκολίες του ματς με τον Απόλλωνα και το κοουτσάρισμα του Νίκου Βετούλα και στάθηκε στα μεγάλα τρίποντα στα τελευταία λεπτά, όπως και στα ριμπάουντ και στις ασίστ του δεύτερου ημιχρόνου.

Αναλυτικά: «Ξέραμε πως θα ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Νίκος Βετούλας κάνει εξαιρετική δουλειά, είναι ένας έξυπνος προπονητής και θέλω να του ευχηθώ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Πολλές ομάδες θα δυσκολευτούν να περάσουν από την Πάτρα.

Στα του αγώνα, εμείς αντιδράσαμε μετά την ήττα από την ΑΕΚ, κάπου χάσαμε το μυαλό μας, αλλά, στη συνέχεια, τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα και έπαιξαν με σωστή νοοτροπία. Βάλαμε μερικά μεγάλα σουτ, χάσαμε, βέβαια, πολλά ελεύθερα τρίποντα, αλλά εγώ αυτό που θέλω είναι να βγαίνουν ελεύθερα τρίποντα και. κάποια στιγμή, θα μπουν.

Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πιο δυνατά, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν 4 ριμπάουντ πίσω, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο τα ελέγξαμε και τελειώσαμε με έξι παραπάνω ριμπάουντ, αλλά και 18 ασίστ. Γυρίσαμε πολύ καλά την μπάλα και πήραμε μια πολύ καλή νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στη Ρίτας Βίλνιους αύριο ο ΓΣΠ »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας