Τελευταία ενημέρωση 16:54, 18 Απρ 2024

Ξύπνησε στο Β' και πέρασε από την Πάτρα

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αντίδραση μετά την ήττα από την ΑΕΚ έδειξε το Περιστέρι bwin! Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη αν και προβλημάτισε με την απόδοσή της για ένα ημίχρονο στην Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα, κατάφερε να ανεβάσει ρυθμούς στο δεύτερο μισό και με πρωταγωνιστή τον Ντένμον επικράτησε 77-71 ανεβαίνοντας στο 2-2.

Ο Αμερικανός ήταν αυτός που σήμανε την αντεπίθεση των φιλοξενούμενων με 24 πόντους (5/10 τρίποντα) και τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Μπίλαν με 17π., 10ρ. και ο Τζούστον με 16π.

Κάτι παραπάνω από αξιόμαχος ο Απόλλωνας που είχε με 20π. τον Ντέιβις (που κατέβασε και 9ρ.), με 16π. τον Τέιλορ και από 10 πρόσθεσαν οι Μπόγρης και Χέινς-Τζόουνς.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Νίκου Βετούλα που έπεσε στο 1-3 είναι στο «Αλεξάνδρειο» κόντρα στον Άρη, ενώ το Περιστέρι bwin έχει εκτός έδρας αναμέτρηση στη Λιθουανία με τη Ρίτας και έπειτα επιστρέφει στο Περιστέρι για το ματς με την Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό.

Το ματς

Με σαφή πρόθεση να εκμεταλλευτεί την υπεροχή του Μπιλάν στο ζωγραφιστό, το Περιστέρι bwin άρχισε να ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι παίρνοντας προβάδισμα επτά πόντων (4-11) ενώ με το τρίποντο του Ντέιβις πολύ γρήγορα η διαφορά έφτασε στους δέκα (4-14). Στην αμέσως επόμενη φάση, η διαφορά έφτασε στην υψηλότερη τιμή της με το τρίποντο του Ντένμον (4-17), με τους γηπεδούχους να αφυπνίζονται από εκεί και έπειτα. Με τον Τέιλορ να παίρνει πρωτοβουλίες και τον Ντέιβις να βοηθάει, ο Απόλλωνας μείωσε σε 17-19, με την περίοδο να κλείνει στην ελάχιστη τιμή της διαφοράς με το τρίποντο του Μαστρογιαννόπουλου (22-23).

Με τον ρυθμό να έχει έρθει στην πλευρά των Πατρινών, κατάφεραν να περάσουν και μπροστά με το καλάθι του Τέιλορ (31-29) και παρά τις προσπάθειες του Μπιλάν στην άλλη πλευρά του παρκέ (33-36), ο Απόλλωνας είχε τον τρόπο να έχει το προβάδισμα στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με τον Τζόουνς να διαμορφώνει το 44-39.

Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας οι φωνές του Σπανούλη φαίνεται ότι… έπιασαν τόπο και κυρίως «ξύπνησαν» τον Μάρκους Ντένμον. Με ένα δικό του 0-8 (44-47), το Περιστέρι bwin ανέλαβε πάρα πολύ γρήγορα τα ηνία του αγώνα και μάλιστα η διαφορά έφτασε στο +9 (46-55) με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν και πάλι κυρίαρχοι. Στην επιθετική εξίσωση μπήκε και ο Ραντάνοφ, αλλά και πάλι ο Απόλλωνας επέστρεψε, μειώνοντας με λέι-απ του Καράμπελα σε 59-62. Η περίοδος ολοκληρώθηκε στο 60-66 με τις δύο βολές του Μπιλάν.

Με τη διαφορά μόλις στους έξι πόντους, ήταν δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι δεν πρόκειται να παρατήσουν το ματς, αλλά το Περιστέρι bwin είχε την ποιότητα, καθώς με Πουλιανίτη. Τζούστον η διαφορά επανήλθε στο +9 (63-72). Ο Απόλλωνας μείωσε σταδιακά στους τέσσερις (68-72), ωστόσο και πάλι ο Ντένμον βγήκε… μπροστά. Με δύο βολές και ένα τρίποντο δύο λεπτά πριν από τη λήξη έγραψε το 68-77, φτάνοντας με συνοπτικές διαδικασίες στη νίκη (71-77).

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας