Τελευταία ενημέρωση 03:06, 20 Απρ 2024

Η στήλη «Talk of the town» από το «Α.Π.»

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Διαβάστε την στήλη Talk of the town από την εφημερίδα «Αθλητικό Περιστέρι», τεύχος Σεπτεμβρίου.

---- Θέλετε να κουτσομπολέψουμε φίλοι μου; Εδώ!. Ό,τι βλέπω και με χαλάει θα σας το λέω. Το φαγητό μου. Και μην μου πείτε ότι κι εσύ τώρα που με διαβάζεις δεν κάνεις κουτσομπολιό γιατί θα μου πεις ψέματα. Άντε καλό Σεπτέμβριο να έχετε και μια φορά το μήνα να είστε πιστοί στο ραντεβού γιατί θα παίρνω απουσίες.

---- Ήρθε ο τεράστιος Γιώργος Νταλάρας τις προάλλες στην πόλη μας για να δώσει συναυλία στο Άλσος. Χιλιάδες κόσμου μαζεύτηκε. Και ποιος λέτε προλόγισε τον Νταλάρα; Καθήστε αναπαυτικά στη θέση σας πριν σας το πω: Ο Τσαλίκης. Ναι βρε παιδιά ο Τσαλίκης προλόγισε τον Νταλάρα με την ιδιότητα του αντιδημάρχου Πολιτισμού. Καταρχάς να τον ευχαριστήσουμε για την τιμή που έκανε και μας θυμήθηκε, καιρό είχαμε να τον δούμε!

---- Πείτε όμως που «κολλάει» ο Τσαλίκης με τον Νταλάρα; Η δύση με την ανατολή. Να προλογίσει ο «Τσαλ» τη Γαρμπή ή την Πέγκυ Ζήνα να πω χίλιες φορές. Αλλά τον Νταλάρα; Δεν ξέρω εσάς αν σας πείραξε, εγώ πάντως εκείνη την ώρα κοίταζα τον ουρανό και έκλεισα τα αφτιά μου. Το ζήσαμε και αυτό.

---- Τα «χαϊρια»  των μεγάλων ποδοσφαιρικών δυνάμεων της χώρας μας τα είδαμε στην Ευρώπη. Εσείς περιστεριώτες μου μην λησμονήσετε να τρέξετε στο «Καραϊσκάκη», στη Λεωφόρο και στην «Αγία Σοφιά». Αλίμονο. Συνεχίστε να αδιαφορείτε για τις ομάδες της πόλης, προσέξτε μην χάσετε κανένα κύπελλο τρομάρα σας!

---- Τον Λευτέρη Πετρούνια τον τιμώ ως αθλητή. Τον ευχαριστώ γιατί με κάνει υπερήφανο ως Έλληνα. Νομίζω όμως ότι πρέπει να σταματήσουμε να  τον θεωρούμε Περιστεριώτη για τον απλούστατο λόγο ότι δεν είναι Περιστεριώτης. Η μοναδική  σύνδεση του με την πόλη είναι ότι ανήκει σωματειακά  στον Γ.Α.Σ. «Ειρήνη» πρόεδρος του οποίου είναι εδώ και πολλά χρόνια ο Θανάσης Σταθόπουλος, από πέρσι πρόεδρος και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γυμναστικής.  Καμιά άλλη!

---Μια πολύ συμπαθέστατη ηθοποιός που δεν ήταν  ποτέ πρωταγωνίστρια όμως ξεχώριζε με την πληθωρικότητα της η Φρύνη Αρβανίτη «έφυγε» από τη ζωή στα 78 της χρόνια και αναπαύεται από τις 8 Σεπτεμβρίου στο κοιμητήριο του Αγίου Βασιλείου. Κατοικούσε στην Ανθούπολη πολλά χρόνια και οι κάτοικοι της περιοχής έχουν μόνο καλές αναμνήσεις από εκείνη. Η σκηνή που την έχει σημαδέψει είναι από την ταινία «Κόπανοι» που κυνηγούσε να βάλει κάτω τον Γιώργο Κωνσταντίνου με την περίφημη ατάκα « Αγόραρε όλο μου γλιστράς σαν χέλι». Καλό της Παράδεισο!

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Οκτώβριος 2022 13:48
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Συνάντηση Χρυσοχοϊδη με Εμπορικό Σύλλογο! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας