Τελευταία ενημέρωση 02:56, 01 Δεκ 2023

ΑΠΣ Ατρόμητος:«Να συνεχίσουμε τον αγώνα υπέρ των αδυνάτων»

Κατηγορία Ερασιτέχνης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Ερασιτέχνης Ατρόμητος Αθηνών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά από όλους του αρμόδιους φορείς να αλλάξουν τη νομοθεσία και να υπάρχουν αυστηρότερες ποινές σε όσους κακοποιούν ή σκοτώνουν γυναίκες, παιδιά, αλλά και ζώα.

Στην ανακοίνωση, που κοινοποίησαν στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό, την Ιερά Σύνοδο, τις αθλητικές ομοσπονδίες, την περιφέρεια και την τοπική αυτοδιοίκηση, κάνουν αναφορά στην δικηγόρο Βασιλική Αυγουστίνου, η οποία έχασε τη ζωή της το περασμένο καλοκαίρι στα Εξάρχεια, σε μία υπόθεση να παραμένει ανοιχτή καθώς υπάρχουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια. Παράλληλα, με αφορμή όλες τις υποθέσεις που βγαίνουν στην επιφάνεια και απασχολούν το πανελλήνιο, ζητούν να υπάρξει ένα πιο αυστηρό πλαίσιο ποινών, το οποίο θα επιβάλει ισόβια στους κατηγορούμενους «χωρίς μείωση ποινής» για τέτοια εγκλήματα.

Η ανακοίνωση του συλλόγου
«Με την από 31/7/2022 απόφαση της Ευρωπαϊκής Ενωσης τάεκβοντο (ETU) η εκλιπούσα Πρόεδρος του συλλόγους μας, κκ. Βασιλική Αυγουστίνου, ανακηρύχτηκε επίτιμη σύμβουλος της μεγάλης οικογένειας του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, για την τεράστια προσφορά της στο άθλημα. Αποτελεί μία τεράστια παγκόσμια διάκριση για τη χώρα μας (τη μοναδική έως σήμερα) για τον Ατρόμητο Αθηνών και ευρύτερα για τον ελληνικό αθλητισμό.

Η Βασιλική Αυγουστίνου υπήρξε ένας σπουδαίος άνθρωπος, άλλωστε, αυτοί οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ φτιάχνουν τον παράδεισο!!! Σίγουρα μας παρακολουθεί και ζητά να πάρουμε τη θέση της ως «ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΖΩΩΝ»!!!

Σταθείτε όλοι δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη και γίνετε αρωγοί στον αγώνα της Βασιλικής Αυγουστίνου, ενός ΜΑΧΗΤΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ!

Σας καλούμε σε έναν αγώνα υπέρ των αδυνάτων. Ζητάμε αυστηρότερες ποινές για όσους κακοποιούν ή δολοφονούν, γυναίκες, παιδιά και αδύνατους, καθώς και ζώα (όλων των ειδών). Η κακομεταχείρηση δεν αξίζει σε κανέναν σε ένα πολιτισμένο κράτος, πόσο δε στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία! Ισόβια κάθειρξη στους δολοφόνους τέτοιων εγκλημάτων και χωρίς μείωση ποινής.

Η ΕΥΡΩΠΗ ένωσε τη φωνή της με την ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ήρθε η ώρα να το κάνει και η Ελλάδα μας!»

 Πηγή: gazzetta
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Μπορούσε κάτι καλύτερο

Μπορούσε κάτι καλύτερο

28 Νοε 2023 Ηρακλής

Έχασε και άλλο έδαφος!

Έχασε και άλλο έδαφος!

28 Νοε 2023 Ήφαιστος

Άλωσε το Χαλάνδρι

Άλωσε το Χαλάνδρι

28 Νοε 2023 Κηπούπολη

Βαρελάς:«Ακριβοδίκαιη η διαιτησία»
Με αξιοπρέπεια στο ΣΕΦ!

Με αξιοπρέπεια στο ΣΕΦ!

28 Νοε 2023 ΓΣ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας