Τελευταία ενημέρωση 01:23, 20 Απρ 2024
Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την ήττα στην Καισαριανή από τον Μικρασιατικό με 3-0 γνώρισε ο Ήφαιστος.

Μόλις στο 2' το σουτ του Ραχιμ έδιωξε ο Τσούλφας σε κόρνερ. Στο 5' σε φάση διαρκείας οι παίκτες του Ήφαιστου έδιωξαν πάνω στην γραμμή τα σουτ των Ραχιμ και Σαπαλιδη. Στο 8' ο Σαπαλίδης έκανε το σουτ με τον Τσούλφα να διώχνει σε κόρνερ. Στο 17' ο Λάχας έχασε σημαντική ευκαιρία για τον Ήφαιστο αφού η κεφαλιά του μετά το κόρνερ του Λάγγα πέρασε άουτ. Στο 17' ο Κωτσοβός έκανε τη σέντρα όμως ο Βλαχόπουλος την τελευταία στιγμή έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 29' ο Ζέλο έκλεψε τη μπάλα και πάσαρε στο σημείο του πέναλτι στον Σάμιο όμως το σουτ του μέσου των γηπεδούχων πέρασε ψηλά άουτ. Στο 36' ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας άνοιξε το σκορ όταν ο Σάμιος με ωραίο σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Τσούλφα για το 1-0. Στο 38' λίγο έλλειψε να έρθει η ισοφάριση αφού ο Κούστας έκανε το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Μιχελή. 

Στο 47' ο Ζέλο έκανε την παράλληλη σέντρα όμως ο Σαπαλίδης δεν πρόλαβε να κάνει το 2-0 αφού η μπάλα πέρασε παράλληλα. Στο 57' ο Ζέλο έκανε το σουτ ωστόσο ο Τσούλφας έδιωξε σε κόρνερ. Στο 62' ο Σάμιος και πάλι με σουτ έκανε το 2-0, για να φτάσουμε στο 73 όταν ο Σαπαλίδης εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την σέντρα του Κακού και με ωραιο σουτ έκανε το 3-0. Στο 78' ο Ζέλο είχε δοκάρι σε φάουλ.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Κωτσοβός) Μιχελής, Κουτσογκίλας Ε., Κουτσογκίλας Π. (67' Κακός), Εσλερ (89' Κωνσταντινιδης), Σμυρνάκης (67' Βουτυράς), Μαραγκουδάκης, Σάμιος, Κωτσοβός, Ζέλο, Ραχιμ (77' Ταβάρες), Σαπαλιδης (89' Θεοδώρου).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Σάκης Σάσσαλος) Τσούλφας, Βλαχόπουλος, Φράρος (30' Ουάγια), Λάχας, Κοτούλιας, Λιουκας (81' Βαρδακώστας), Μιχαλης, Γονής (67' Μωυσίδης), Κουστας, Λαγγας, Χιος (81' Μαστροκώστας).

Πηγή soccerlive.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Αλλαγή στον προεδρικό θώκο »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας