Τελευταία ενημέρωση 08:02, 19 Απρ 2024
Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παρά τα πολλά του προβλήματα, ο ΑΟ Περιστερίου κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 απέναντι στο Ηράκλειο και να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ.

Το ματς ξεκίνησε με δύο γρήγορα γκολ, αφού στο 9' ο Α. Μπούζας άνοιξε το σκορ με πλασέ (1-0) και δύο λεπτά μετά (11') οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με σουτ του Μούτσου. Πριν την ανάπαυλα, συγκεκριμένα στο 35', οι «ροσονέρι» ευτύχησαν να πάρουν πάλι το προβάδισμα με «τσίμπημα» της μπάλας από τον Ζιάμπρα προ του Ντάλλα (2-1). Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι, με το Ηράκλειο να ολοκληρώνει το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ιωαννίδη στο 79' με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητές: Γουρέλης, Μπεκιάρι-Γκούντας

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Θανάσης Βάλσαμος): Φανουργιάκης, Τρόκα, Ι. Μπούζας, Διονυσόπουλος, Κλουβάτος, Ζιάμπρας, Τσιρκινίδης, Ζαφειράτος, Μέτα (62' Δημητρίου), Α. Μπούζας (90' Πατέλης), Γεωργακόπουλος (94' Θεοδωρόπουλος)

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Λουκάς Ρόπας): Ντάλλας, Χαβενετίδης (46' Ηλιακίδης), Λιαπίδης (46' Χρήστου), Ανδρέου, Ιωαννίδης, Μέρτκολα, Μούτσος, Παρασκευάς (78' Χέλμης), Σταυρογιάννης (66' Γκρέμι), Παρασκευόπουλος, Αυγέρης (82' Τηλιγάδας).

Πηγή soccerlive.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Διπλό στη Μεταμόρφωση »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας