Τελευταία ενημέρωση 21:19, 19 Απρ 2024

Ευρωπαίος για 4η συνεχή χρονιά!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Την συμμετοχή του στην Ευρώπη για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά κάτι που δεν μπορούσε καν να φανταστεί και ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος πριν από μερικά χρόνια εξασφάλισε ο Ατρόμητος έπειτα από τη σημερινή νίκη του Ολυμπιακού στον τελικό κυπέλλου επί της αξιόμαχης Ξάνθης.

 

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα ιστορικό και ανεπανάληπτο γεγονός για τον Ατρόμητο που αν συνυπολογίσουμε και την συμμετοχή του την σεζόν 2006-07 τότε οι ευρωπαϊκές του παρουσίες γίνονται πέντε μέσα σε δέκα χρόνια.

Η υπέρβαση που αναζητείται με την συμμετοχή στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λίγκ δεν έχει έχει έρθει ακόμη όμως από τις τέσσερις προηγούμενες παρουσίες μόνο η φετινή χρονιά και ο αποκλεισμός από το Σαράγεβο συνιστά αποτυχία.

Με την Σεβίλλη που ήταν κάτοχος του ΟΥΕΦΑ και είχε μέχρι τον Ντάνι Άλβες στην σύνθεση της ούτε λόγος να γίνεται. Με τη Νιούκαστλ των τόσων περγαμηνών στην Αγγλία αν δεν υπήρχε το χειρουργείο από τη διαιτησία στην Αγγλία ίσως να είχε γίνει το πρώτο θαύμα. Την επόμενη χρονιά με την Άλκμααρ παρά το 1-3 στο Περιστέρι η ομάδα πάλεψε νίκησε με 2-0 σε δύο...δόσεις και από ένα δοκάρι του Ναπολεόνι στο 87’ έχασε την είσοδο στους ομίλους.

Αυτό που μένει να δούμε μέσα από τη διαδικασία των play offs το εισιτήριο που θα πάρει και πότε θα ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας