Τελευταία ενημέρωση 05:28, 18 Απρ 2024

Σπανούλης: «Οι ομάδες χτίζονται με τέτοιου είδους παιχνίδια»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο προπονητής του Περιστερίου bwin Βασίλης Σπανούλης, δήλωσε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, πρεμιέρα στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε δυνατά, το περιμέναμε. Είχαμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα. Είμαστε ομάδα που ακόμα χτίζεται, τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Για πολλά παιδιά οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρες στο κομμάτι της ανάλυσης. Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι. Θέλουμε να κρατάμε τις νίκες και να βελτιωνόμαστε. Είναι σημαντική νίκη που ίσως μετά από 1-2 μήνες δεν θα θυμάται κανείς. Στο μπάσκετ είναι σημαντικό να ξέρεις να κερδίζεις. Θα μας βοηθήσει στη συνέχεια».

Για το γεγονός ότι το Περιστέρι κερδίζει με διαφορετικούς τρόπους, υποστήριξε: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Οι ομάδες χτίζονται από τέτοιου είδους παιχνίδια. Θέλουμε να περάσουμε αυτή τη φιλοσοφία στην ομάδα, να  έχουμε νοοτροπία νικητή. Έχουμε δει ομάδες να μην παίζουν καλά και να κερδίζουν. Αυτό σου δίνει ψυχολογία. Δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν υπάρχουν κομμάτια που πρέπει να βελτιώσουμε... Εμείς φτιάχνουμε την ψυχολογία μας μέσα από τα παιχνίδια. Θα βελτιωνόμαστε μέσα από τέτοιες καταστάσεις. Βάλαμε ένα λιθαράκι σήμερα. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για τον τρόπο τους. Τα παιδιά έδειξαν καρδιά».

Λυκογιάννης: «Αυτοκτονήσαμε στην επίθεση στο τέλος»

Από την πλευρά του ο προπονητής του ΠΑΟΚ Άρης Λυκογιάννης, υποστήριξε: «Συγχαρητήρια στο Περιστέρι bwin για τη νίκη του. Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών. Είμαι νευριασμένος μαζί τους γιατί αυτοκτονήσαμε. Κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι, βγάζοντας τα 7 πρώτα λεπτά που ήμασταν νευρικοί. Μέχρι και το τελευταίο λεπτό πήγαμε εκεί που θέλαμε το παιχνίδι, παίξαμε σκληρά στην άμυνα, περιορίσαμε τα λάθη, ελέγξαμε τα ριμπάουντ, κάναμε μεγάλες επιθέσεις και την κατάλληλη στιγμή πήραμε το μομέντουμ. Σε εκείνο το σημείο χάσαμε δυο πολύ κρίσιμες ελεύθερες βολές και είναι το σημείο που χάνουμε το ματς. Αυτοκτονήσαμε στην επίθεση και το Περιστέρι πήρε προβάδισμα που το μεγάλωσε στα 48 δευτερόλεπτα».

Και συμπλήρωσε: «Ο Ράιλι είχε μεγάλη καταπόνηση από το ματς στην Ευρώπη. Το Περιστέρι bwin είχε 4 ημέρες επιπλέον, έπαιξε ένα παιχνίδι εύκολο όπως εξελίχθηκε και είχε περισσότερο χρόνο. Μετά το 7λεπτο η ομάδα μας πάτησε καλύτερα στο παρκέ και δικαιούμασταν τη νίκη. Τη νίκη την παίρνεις στα 40 λεπτά και όχι σε 38 η και 39. Το Περιστέρι άντεξε στο τέλος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τριετές συμβόλαιο ο Ζούγρης »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας