Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρώτη ήττα με «χειρουργείο» ο Ατρόμητος Κ19!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα με «χειρουργική» επέμβαση από το διαιτητή Χρόνη και τους επόπτες Τσαγανού-Μαυρομάτη γνώρισε ο Ατρόμητος Κ19 στο γήπεδο Ταύρου από τον Ολυμπιακό με σκορ 3-1.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 49′ με κεφαλιά του Σταματούλα,αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Χρόνης απέβαλε τον Γκίνι αδικαιολόγητα και άφησε τον Ατρόμητο με δέκα. Έτσι στο 62' ο Μοίρας  που είχε περάσει ως αλλαγή ισοφάρισε 1-1.

Στο 78′ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κουτσίδης θα πιάσει την κεφαλιά και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα (2-1). Στο 82' ο Ατρόμητος πέτυχε κανονικό γκολ με τον Μπέκο που ακυρώθηκε κακώς ως οφσάιντ, έτσι αφού δεν έγινε το 2-2, στο 90'+ ο Αλίγιαγκιτς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σ. Συλαϊδόπουλος): Παπαδούδης, Αρσενίδης, Ρέτσος, Κουτσίδης, Χρήστου, Μπακούλας (61′ Μοίρας), Κουτσογούλας (57′ Σταυρόπουλος) , Μουζακίτης, Αλίγιαγκιτς, Προκοπίου (78′ Πετρόπουλος), Τσέλα (57′ Πατήρας)

Ατρόμητος (Κοντοβράκης): Δήμος, Σκλάβος, Κούτρας, Σταματούλας, Γκίνι, Μουντές, Λέντζας, Παγώνης,  Τσαντίλας, Αμπαρτζίδης, Μπέκος

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 01 Οκτώβριος 2022 17:01