Τελευταία ενημέρωση 20:08, 07 Δεκ 2022

Το τερμάτισαν! «ΣΚ» με κλειστό το ερασιτεχνικό!

Κατηγορία Ποδόσφαιρο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Γιατρεία δεν υπάρχει τελικά. Σε μια χώρα που δεν μπορεί να διοργανώσει πρωτάθλημα Β' Εθνικής (Super League 2), σε μια χώρα που ουδείς γνωρίζει πότε θα ξεκινήσει η Γ' Εθνική, σταματάει η δράση και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Αλλά και στις υποδομές. Με αφορμή το Μητρώο Αθλητικών Συλλόγων, η ΕΠΟ αποφάσισε σήμερα την αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, όπερ σημαίνει ότι ΕΠΣΑ το Σαββατοκύριακο «γιοκ»!

 

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που διεξήχθη σήμερα στην Αθήνα, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

1.Με 57 ψήφους υπέρ, 4 κατά και 4 λευκά, να διακοπούν όλα τα Πανελλήνια και Τοπικά Ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα της χώρας, εκφράζοντας την αντίθεση της Ομοσπονδίας στην εφαρμογή του νόμου που απαγορεύει τη συμμετοχή σωματείων στα πρωταθλήματα εάν δεν εγγραφούν στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων.

2.Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ να αναστείλει την ιδιότητα μέλους όποιας Ένωσης δεν εφαρμόσει την παραπάνω απόφαση και δεν διακόψει τα πρωταθλήματά της.

3.Η ΕΠΟ να καταθέσει πρόσθετη παρέμβαση στο Συμβούλιο της Επικρατείας υπέρ των τεσσάρων σωματείων της ΕΠΣ Δωδεκανήσου που έχουν προσφύγει σε αυτό για την συνταγματικότητα των διατάξεων που αφορούν στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων.

Τις εργασίες της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ παρακολούθησε δια ζώσης η επικεφαλής Ομοσπονδιών Ευρώπης της FIFA κα Χάιντι Μπέχα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ξαναρχίζει η ΕΠΣΑ, το αυριανό πρόγραμμα »
Μπακαράς
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας