Τελευταία ενημέρωση 10:59, 20 Απρ 2024

Αγάλι αγάλι γίνεται (ο ΓΣΠ) καλή ομάδα!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Το Περιστέρι αντιμετώπισε τον Ερυθρό Αστέρα στο πιο δυνατό φιλικό προετοιμασίας αυτό το καλοκαίρι και άφησε υποσχέσεις για κάτι καλό την σεζόν που έρχεται. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ήταν ανταγωνιστική από τα πρώτα λεπτά του αγών και κοίταξε στα μάτια τους Σέρβους μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα. 

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έφτασε πολύ κοντά στο να ανατρέψει πλήρως το σκηνικό, σε ένα παιχνίδι στο οποίο «κυνηγούσε» σε όλη τη διάρκεια, όμως δεν άφηνε την ομάδα του Βελιγραδίου να χτίσει μεγάλες διαφορές. Μάλιστα λίγο πριν από το τέλος του αγώνα ο Δημήτρης Μωραϊτης είχε ευκαιρία να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, όμως το τρίποντο που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο, με τους πρωταθλητές Σερβίας να επικρατούν στο φινάλε.

Ο Σιλβέν Φρανσίσκο ήταν ο πρώτος σκόρερ του Περιστερίου σε ακόμα ένα φιλικό, μετρώντας 14 πόντους και 5 ασίστ, με τον Σακούρ Τζούστον να ακολουθεί με 11 πόντους και 5 ριμπάουντ. Θετική εικόνα και από τον Αλέκσα Ραντάνοφ με 10 πόντους, ενώ 10 πόντους πρόσθεσε και ο Λεωνίδας Κασελάκης σε 24 λεπτά στο παρκέ.

Από πλευράς Ερυθρού Αστέρα ο Όγκνιεν Ντόμπριτς ξεχώρισε με 16 πόντους και 4 ασίστ, με τον Τζέιλεν Άνταμς να μετράει 15 πόντους και 4 ασίστ, δείχνοντας την ποιότητά του σε αρκετές στιγμές. Θετική παρουσία και από τον Μπεν Μπέντιλ με 13 πόντους και 9 ριμπάουντ.

 
 
 
Τελευταία Άρθραsdna.grΒοσνία και Ερζεγοβίνη - ΜαυροβούνιοΦινλανδία - ΡουμανίαΙταλία - ΑγγλίαΣεπόλια: Συνελήφθη 41χρονος – Φέρεται να είναι ο ληστής της τράπεζαςΓερμανία - ΟυγγαρίαLive τα παιχνίδια του Nations LeagueΠάλεψε και τώρα πάει για το χάλκινο μετάλλιο η Εθνική Νέων Ουκρανία: Φρίκη στο Ιζιούμ – «Πτώματα με ακρωτηριασμένα τα γεννητικά όργανα»Τρομερό κάρφωμα του Παπαγιάννη πάνω στον Μίσιτς (vid)ΑΕΚ: Αποχώρησε προληπτικά ο Άμραμπατ
Πάλεψε και τώρα πάει για το χάλκινο μετάλλιο η Εθνική Νέων
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Σεπτέμβριος 2022 21:53
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Έριξε στο καναβάτσο (87-82) τη Χολόν! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας