Τελευταία ενημέρωση 09:01, 24 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τι να πεις για το δεύτερο μπλόκο στη Νίκαια. Φόβος και τρόμος. Με μια επική εμφάνιση στο β' μέρος ο Ατρόμητος συνέτριψε χθες τον Ιωνικό με 4-1 και ξεσήκωσε το Περιστέρι.

Το ματς

Μόλις στο 9’ ο Μεντόσα με ένα μακρινό σουτ που πέρασε μόλις δύο μέτρα έξω από το δεξί δοκάρι του Γιαννιώτη, απείλησε για τον Ιωνικό. Ακολούθησαν άλλες τέσσερις τελικές από μακριά για τους γηπεδούχους, οι οποίες είτε δεν είχαν στόχο είτε σταματούσαν στον Έλληνα τερματοφύλακα. Ενδιάμεσα (14’) ο Κιάρτανσον είχε δοκιμάσει τα αντανακλαστικά του Χουτεσιώτη με ένα γύρισμα, ενώ στο 25’ η κεφαλιά του Μάντζη πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των Περιστεριωτών.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό και στο 30΄ο Ρομπάιγ έχασε μεγάλη ευκαιρία με διαγώνιο σουτ που κανείς δεν έστειλα τελικά τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 38’ έμελλε όλοι να ζήσουν ένα… deja vu με το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Άοσμαν κέρδισε φάουλ διαγώνια από την μεγάλη περιοχή, ο Μεντόσα ανέλαβε την εκτέλεση με το αριστερό και έκανε το 1-0, ακριβώς όπως και στον Πειραιά!

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Κεσχρίντα κατάφερε να κάνει άμεσα το 1-1 (50’). Ο Τυνήσιος έδωσε στον Κλωναρίδη, μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, υποδέχθηκε τη μπάλα και με σουτ νίκησε τον Χουτεσιώτη, με τον τερματοφύλακα του Ιωνικού να έχει ευθύνη. Πριν καλά καλά καταλάβουν όλοι τι έχει συμβεί, ο Φριντζόσον βρέθηκε τετ-α-τετ με την αντίπαλη εστία και έκανε την ολική ανατροπή για το 1-2 (55’)!
Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 61’ ο Κούεν τροφοδότησε τον Τζαβίδα, με τον νεαρό να κάνει το σουτ, τον Χουτεσιώτη να διώχνει με αστάθεια και τον Ρομπάιγ να γράφει το 1-3! Ο «ξαναχτύπησε» στο 75’ με ωραίο διαγώνιο τελείωμα, όμως το γκολ του Γάλλου ακυρώθηκε μετά από έλεγχο του VAR, σωστά ως οφσάιντ. Ο Ιωνικός πίεσε αλλά δεν έκανε κάτι, με τον Τζαβίδα στο 90’ να χάνει μοναδική ευκαιρία για το 1-4, το οποίο όμως έκανε μετά από δύο λεπτά έπειτα από ασίστ του Κλωναρίδη!

MVP: Από τη στιγμή που... πρακτικά δεν μπορούμε να δώσουμε αυτό τον τίτλο στον Κρις Κόλμαν, ο Βίκτωρ Κλωναρλίδης τον αξίζει. Έπειτα από μια αγωνιστική που έλειπε, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πρόλαβε μέσα σε 45' να βγάλει δύο ασίστ και να φτάσει τις πέντε στο πρωτάθλημα, αποτελώντας βασικό γρανάζι των Περιστεριωτών!

Η «σφυρίχτρα»: Ο Γιώργος Τζοβάρας σε γενικές γραμμές πέρασε απαρατήρητος έτσι όπως πήγε το ματς. Σωστά έχει ακυρωθεί το γκολ του Ρομπάιγ, έχει χάσει βέβαια κάποιες κάρτες αλλά σε γενικές γραμμές τον βοήθησε το παιχνίδι να έχει καλή εικόνα.

Ιωνικός (Σπανός): Χουτετσιώτης Ρομαό, Τσιγκίνσκι, (59' Μίλο) Αντούνες, Μύγας, Βαλεριάνος, Κάνιας, (87' Ελευθεριάδης) Μασάς, (67' Λοβέρα) Μεντόσα, Άοσμαν, (59' Ιωαννίδης) Μάντζης.

Ατρόμητος (Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Σουάρεθ, Χατζησαϊας, Κεχρίντα, Κουέν, (88' Έρλινγκμαρκ) Γκονζάλεζ, Μουνίθ (46' Φριντζόνσον), (84' Τζοβάρας) Ρομπάιγ, (46' Κλωναρίδης) Ροτάριου, (46' Τζαβίδας) Κιάρτασον

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 11 Σεπτέμβριος 2022 14:04
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τρίτο μπλόκο: 0-1 η Κ19! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας