Τελευταία ενημέρωση 13:02, 18 Απρ 2024

ΟΠΑΑΠ: «Δύο σύγχρονα στάδια διαθέτει πλέον ο Δήμος Περιστερίου»!

Κατηγορία ΑΟΔΗΠ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δήμου Περιστερίου (ΟΠΑΑΠ) εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Leventis kreopoleio

              Δύο σύγχρονα στάδια διαθέτει πλέον ο Δήμος Περιστερίου

Ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δήμου Περιστερίου (ΟΠΑΑΠ) ενημερώνει τους δημότες ότι πλέον η πόλη μας έχει δύο σύγχρονα δημοτικά στάδια (Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου & Λαϊκό Στάδιο Χωράφας).

Ο Δήμος Περιστερίου είναι από τους λίγους Δήμους της χώρας με δύο κολυμβητήρια και στάδια, κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει τις αθλητικές ανάγκες των σωματείων και των δημοτών.

Γι’ αυτό το λόγο, προχώρησε στην απόλυτη διάθεση του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου (Ατρόμητου) στα αθλητικά σωματεία στίβου της πόλης μας, ώστε να καλύψει τις ανάγκες τους για την προπόνηση αθλητών και τη διεξαγωγή αγώνων στίβου.

Το Λαϊκό Στάδιο Χωράφας θα καλύψει τις ανάγκες καθημερινής άθλησης των χιλιάδων δημοτών, προωθώντας στην πράξη το πρόγραμμα του μαζικού αθλητισμού στον Δήμο Περιστερίου!

Αυτό το πετυχημένο εγχείρημα, ήδη έχει εφαρμοστεί εδώ και πέντε χρόνια στα δύο δημοτικά κολυμβητήρια Περιστερίου, της Χωράφας αποδόθηκε για χρήση στους συλλόγους και του Λόφου Αξιωματικών στους πολίτες.      

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Αύγουστος 2022 18:45
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας