Τελευταία ενημέρωση 10:22, 24 Απρ 2024

Ο Τυνήσιος Κεσχρίντα «κυανόλευκος» για 2 χρόνια!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την απόκτηση του Ουαζντί Κεσχρίντα για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε ο Ατρόμητος, αποκτώντας τον ως ελεύθερο από τη Σαλερνιτάνα!

Ο 27χρονος έχει χριστεί 18 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Τυνησίας, ενώ δεν θα πιάνει θέση ξένου, αφού έχει γαλλικό διαβατήριο. Πραγματοποίησε 19 εμφανίσεις με τη Σαλερνιτάνα κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν! Είναι ο πρώτος Τυνήσιος στην ιστορία του συλλόγου.

Leventis kreopoleio

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Παίκτης της ομάδας μας για τα επόμενα δύο χρόνια ο Ουαζντί Κεσχρίντα.
Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τυνήσιο διεθνή, Ουαζντί Κεσχρίντα, που υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών.

Ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από τη Σαλερνιτάνα, με τον ιταλικό σύλλογο να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Ουαζντί Κεσχρίντα είναι 26 ετών (5/11/95), αγωνίζεται ως δεξιός μπακ-χαφ και είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, έχοντας πραγματοποιήσει 18 συμμετοχές. Προέρχεται από τις Ακαδημίες της Ετουάλ Σπορτίβ ντου Σαχέλ, μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της πατρίδας του, στην οποία αποτέλεσε και βασικό στέλεχος από το 2016 και μετά, όταν έγινε επαγγελματίας.

Με την Ετουάλ Σπορτίβ ντου Σαχέλ κατέγραψε συνολικά 124 συμμετοχές και αποχώρησε το 2021 για να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην ιταλική Serie A για λογαριασμό της Σαλερνιτάνα.

Με τον ιταλικό σύλλογο πραγματοποίησε συνολικά 20 συμμετοχές αγωνιζόμενος και φέτος για τον θεσμό του Coppa Italia, δείχνοντας ότι είναι στην κατάλληλη φυσική κατάσταση για την άμεση ένταξή του στα πλάνα του Κρις Κόλμαν».

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Αύγουστος 2022 21:15
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ανακοίνωσε Φριντζόνσον »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας