Τελευταία ενημέρωση 11:30, 20 Απρ 2024

Μάντσεστερ Γ. – Λίβερπουλ. Προγνωστικά ως 25.00 στο εξοχικό της!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ντέρμπι στην Πρέμιερ Λιγκ και Γιανάιτεντ – Λίβπουλ που λένε και στα βόρεια της Αγγλίας. Υπάρχει κίνδυνος αναβολής του, λόγω διαμαρτυριών των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά της ιδιοκτήτριας οικογένειας των Γκλέιζερ. Αντερστούντ; Προχωράμε. Τραγικό το ξεκίνημα και των δύο, αφού οι μεν γηπεδούχοι έχασαν από την αξιόλογη Μπράιτον με 2-1 στη πρεμιέρα, πριν ταπεινωθούν από τη Μπρέντφορντ στο Λονδίνο με 4μπαλο.

Οι δε φιλοξενούμενοι πήγαν στη πρεμιέρα στη πρωτεύουσα και πάτησαν μπανανόφλουδα στην έδρα της Φούλαμ, ενώ στο δεύτερο ματς με την Πάλας πλήρωσαν την εμφανέστατη… λατινοαμερικανίαση του Νούνιεζ και ήρθαν πάλι ισοπαλία με την Πάλας.

Μαστ γουίν είναι έτσι και αλλιώς τα ντέρμπι, πόσο μάλλον τώρα. Η Λίβερπουλ κατεβαίνει στο ματς πληγωμένη, κάτι που έχει λειτουργήσει ευεργετικά στο παρελθόν, ενώ κουβαλάει και δύο μεγάλα σερί διπλά (2-4, 0-5) στο «Ολντ Τράφορντ». Το στραβοπάτημα της Σίτι στο Νιούκαστλ της δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση και βρίσκοντας τη Γιουνάιτεντ σε μια ντροπιαστική κατάσταση, μπορεί να δημιουργήσει πάλι κυκλοφοριακό κομφούζιο έξω από το γήπεδο από το 65ο λεπτό.

Ο Σαλάχ να ανοίξει τον χορό το γκολ στο 4.75 δελεάζει, αφού με τον Φιρμίνο να ξεκινά βρίσκει αυτόματα περισσότερο χώρο στο κέντρο της (προβληματικής σε αυτή τη περίπτωση) αντίπαλης άμυνας, ενώ θυμίζω ότι χτυπάει και τα πέναλτι. Έχει κι άλλα προγνωστικά όμως…

 Διαβάστε το πλήρες άρθρο και προγνωστικά σήμερα στο Koubanezos.gr

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Συνάντηση Μ.Βαρβιτσιώτη με τον Martin Klus »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας