Τελευταία ενημέρωση 07:45, 18 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ιδιαίτερα παραγωγική  αποδείχθηκε για τον Ατρόμητο η δεκαετία 2012-2022  καθώς στο διάστημα αυτό προχώρησε σε παραχωρήσεις ποδοσφαιριστών που  απέφεραν αρκετά Ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ. Προσαρμοσμένος στο «δόγμα της εποχής» σύμφωνα με το οποίο «κάθε παίκτης έχει την τιμή του» ο Ατρόμητος έχοντας κατευθυντήριο νου τον μεγαλομέτοχό του Γιώργο Σπανό και άριστο διαπραγματευτή τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο υλοποίησε σημαντικά μεταγραφικά big deal  τα οποία συγκέντρωσε το «Αθλητικό Περιστέρι» και σας τα παρουσιάζει:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΗΜΝΙΟΣ

Ο εν ενεργεία διεθνής ποδοσφαιριστής πουλήθηκε το καλοκαίρι του 2017 στον ΠΑΟΚ αντί του ποσού του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Ο Ατρόμητος συμπεριέλαβε και ποσοστό μεταπώλησης, με αποτέλεσμα να βάλει και επιπλέον 300 χιλιάδες ευρώ στο ταμείο του όταν ο ΠΑΟΚ πούλησε τον παίκτη στην Κολωνία το καλοκαίρι του 2020

1.300.000 Ε

ΕΥΘΥΜΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

Ένα έξυπνο deal από την πλευρά του Ατρόμητου που πήρε πέρσι τον Κουλούρη για 2 χρόνια ως ελεύθερο και τον πούλησε στην αυστριακή ΛΑΣΚ περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να τον παραχωρήσει έχοντας απορρίψει νωρίτερα προτάσεις που δεν τον ικανοποιούσαν. Μια συνεργασία άκρως συμφέρουσα και για τις δύο πλευρές γιατί και ο Κουλούρης μέσα από την πορεία του στον Ατρόμητο έκανε δύο μεταγραφές στο εξωτερικό, προηγήθηκε η Τουλούζ μέσω ΠΑΟΚ.

                      1.000.000

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΤΡΑΝΗΣ

Πριν καν συμπληρώσει τα 20 του χρόνια ο Αλέξανδρος Κατράνης, γέννημα θρέμμα της ακαδημίας του Ατρόμητου πραγματοποίησε το όνειρο του κάνοντας μεταγραφή το καλοκαίρι του 2017 στη γαλλική Σεντ Ετιέν. Μπορεί να μην στέριωσε στην ομάδα που ανέδειξε τον Μισέλ Πλατινί όμως ο Κατράνης εξακολουθεί να αγωνίζεται σε ομάδες του εξωτερικού.

800.000

 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΑΤΟΣ

Αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο το 2008 όταν η ομάδα αγωνιζόταν στη Β’ Εθνική και είχε συμμετοχή στους δύο τελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά ήταν εκείνη που τον απέκτησε και το καλοκαίρι του 2012 τον ενέταξε στο δυναμικό της χωρίς να καταφέρει ωστόσο να καθιερωθεί. Μάλιστα όταν το 2014 έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό επέστρεψε στον Ατρόμητο χωρίς επιτυχία.

750.000

 

ΤΑΣΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ

Ο Ατρόμητος τον «τσίμπησε

» από τον Αστέρα Μαγούλας το καλοκαίρι του 2011 και τρία χρόνια αργότερα τον παραχώρησε στον Ολυμπιακό. Ωστόσο έμεινε δανεικός για ένα επιπλέον χρόνο και έμεινε στην ιστορία ως ο παίκτης που με δικό του γκολ νίκησε την ομάδα στην οποία ανήκε και αναφερόμαστε στο ματς Ατρόμητος – Ολυμπιακός 1-0 την σεζόν 2014-15 στο Περιστέρι.

 

700.000

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ

Αποκτήθηκε από τον Φωκικό το καλοκαίρι του 2009 όταν ο Ατρόμητος επέστρεψε στην Α’ Εθνική. Έγινε πολλές φορές στόχος ομάδων της Ελλάδας και της Ιταλίας παρέμεινε ωστόσο στον Ατρόμητο, μέχρι που αποχώρησε με μεταγραφή  τον Ιανουάριο του 2014, για λογαριασμό της ολλανδικής Ζβόλε.

700.000

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΚΑΣ

 Ο περιστεριώτης γέννημα θρέμμα γκολκίπερ έφυγε από τον Ατρόμητο το καλοκαίρι του 2016 πηγαίνοντας με μεταγραφή στην ΑΕΚ στην οποία έμεινε μέχρι το 2020 και ακολούθησαν Σέλτικ και Ουτρέχτη.. Ντεμπούτο έκανε στα 19 του σε αγώνα εναντίον του ΠΑΟΚ τον Μάιο του 2015.

700.000

ΜΑΤΙΑΣ ΙΓΚΛΕΣΙΑΣ

Τον Ιανουάριο του 2012, ο Ατρόμητος απέκτησε τον Αργεντινό, ο οποίος έγινε βασικός σχεδόν με το ντεμπούτο του. Κορυφαία του στιγμή, ήταν όταν αγωνίστηκε στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, σημειώνοντας το μοναδικό γκολ της ομάδας. Τον Ιανουάριο του 2014, εντάχθηκε με μεταγραφή στην κινεζική Τσανγκτσούν Γιατάι, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο (με επιλογή για ακόμη ένα έτος).

450.000

 

ΣΤΕΦΑΝΟ ΝΑΠΟΛΕΟΝΙ

Ο αγαπημένος «Ιταλός» των φιλάθλων του Ατρόμητου ήρθε στο Περιστέρι τον Ιανουάριο του 2013 από τον Λεβαδειακό και τρία χρόνια αργότερα πουλήθηκε στην Μπασακσεχίρ, ανερχόμενη δύναμη του τουρκικού ποδοσφαίρου εξαργυρώνοντας τις υπέροχες εμφανίσεις του. Το γκολ του εναντίον της Τρίπολης με κεφαλιά από σέντρα του Ούμπιντες θα μνημονεύεται ως ένα από τα high lights όλων των εποχών.

450.000

ΚΟΣΜΙΝ ΜΑΤΕΙ

Μεταγραφή εξπρές. Ο Ρουμάνος επιθετικός αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2016 από τη Ντιναμό Βουκουρεστίου και έξι μήνες αργότερα ο Ατρόμητος τον πούλησε στην τουρκική Γκεντσεμπιρλιγί. Πρόλαβε και φόρεσε πάντως 11 φορές το αστέρι στο στήθος.

400.000

ΣΑΡΛ ΙΤΑΝΖ + ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΟΝΔΡΑΣ

Με διαφορά έξι μηνών πουλήθηκαν στον ΠΑΟΚ. Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας έπαιξε στον Ατρόμητο μια διετία και έφυγε για τον δικέφαλο του Βορρά τον Ιανουάριο του 2013 αντί του ποσού των 200.000 ευρώ. Το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου ο Ατρόμητου παραχώρησε στον ΠΑΟΚ και τον αρχηγό του που ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής αντί του ποσού των 300.000 ευρώ.

500.000

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Νερατζούρι» και με βούλα ο Αλεξίου! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας