Τελευταία ενημέρωση 05:19, 18 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Θετικό πρόσημο για τον Ατρόμητο σε ακόμα μία φιλική αναμέτρηση, καθώς επικράτησε χθες (1-2) της Παναχαϊκής στην Αγυιά, σε ένα ματς που ο Κρις Κόλμαν είχε την ευκαιρία να δει σε δράση τους παίκτες που είχαν λιγότερο χρόνο συμμετοχής κόντρα σε Φίτεσε και Ιωνικό, ενώ το ανεπίσημο ντεμπούτο του πραγματοποίησε ο Βίνταρ Κιάρτανσον.

Το σκορ άνοιξε στο 35’, όταν ο Στεργίδης γύρισε την μπάλα στον τερματοφύλακα της ομάδας του, εκεί έγινε το λάθος και αυτή φάνηκε να περνά τη γραμμή, αλλά ο Κιάρτανσον στην επιστροφή σιγούρεψε το τέρμα για την ομάδα μας.

Μάλιστα, στο 39’ ο Ισλανδός κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα από ασίστ του Τζοβάρα, το οποίο ακυρώθηκε λανθασμένα για οφσάιντ, καθώς ο επιθετικός  καλυπτόταν ξεκάθαρα από την άμυνα των Πατρινών.

 

Leventis kreopoleiotaximetra tzemos

Στο δεύτερο μέρος, η Παναχαϊκή κατάφερε να βρει το τέρμα της ισοφάρισης στο 63’, με τον Λιποράσε να νικά τον Μάριτς με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, ωστόσο η απάντηση της ομάδας μας ήταν άμεση. Στο 68’ από αντεπίθεση που ξεδιπλώθηκε από τον Τζοβάρα και σέντρα , ο Κωτσόπουλος με σουτ με τη μία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Η σύνθεση:

Μάριτς, Πομόνης, Χατζηισαΐας (70’ Σταματούλας), Στρούγγης, Ντε Μποκ (46’ Αθανασίου), Έρλινγκμαρκ, Μουντές (60’ Οικονομίδης), Μουνίθ (65’ Δαλαμήτρας), Ροτάριου (65’ Τζαβίδας), Τζοβάρας, Κιάρτανσον (46’ Κωτσόπουλος)

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Αύγουστος 2022 15:25
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τα big Deals της δεκαετίας! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας