Τελευταία ενημέρωση 07:01, 19 Απρ 2024

Οι τρεις λόγοι που έφεραν την ήττα στην Κ20

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το εκτεταμένο rotation επηρέασε την συνοχή και ομοιογένεια του Ατρόμητου Κ20 σε συνδυασμό με την τσακισμένη ψυχολογία των παικτών από την χειρουργική διαιτητσία του Βιτωράτου πριν τρεις μέρες στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έφεραν σήμερα την ήττα με 0-3 από τον Πανιώνιο στο γήπεδο του Ηφαίστου.

 

Πλησιάζοντας πια η λήξη του πρωταθλήματος και έχοντας ως στόχο τη δεύτερη θέση ο Γιώργος Κορακάκης χρησιμοποίησε σήμερα παίκτες που δεν είχαν πολύ μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Αυτό σε συνδυασμό με τα «τραύματα» που άφησε η σφαγιαστική διαιτησία στου Ρέντη αλλά και η κούραση από τα συνεχή παιχνίδια, ας μην ξεχνάμε και την Εθνική Ομάδα «προκάλεσε» μια από τις πιο βαριές ήττες της φετινής χρονιές που εδώ που τα λέμε είναι μετρημένες στα δάκτυλα. Σε κάθε περίπτωση αυτή η εξαιρετική ομάδα το καθήκον της το έχει κάνει και με το παραπάνω!

Δύο γκολ πέτυχε ο Αράπης και ένα ο Βουκελάτος. Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με τους: Θεοδωράκης, Γιαταγανάκης, Κονταξής, Μωραίτης, Κωστούλας, Βλάχος, Λημνιός, Λαζαρίδης, Ζούκας, Μπαστακός, Κομνηνός. Έπαιξαν στο β΄ ημίχρονο και οι Ρεγκάκος, Παναγιωτόπουλος Έκτορας, Νταβιώτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Ανοιχτοί λογαριασμοί» για την συνέχεια! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας