Τελευταία ενημέρωση 08:02, 19 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε ένα ματς που είχε τον τίτλο της φιλικής αναμέτρησης, αλλά ο χαρακτήρας του αποδείχθηκε εντελώς διαφορετικός, ο Ατρόμητος  έμεινε χθες  ισόπαλος (2-2) στη Νεάπολη κόντρα στον Ιωνικό στο πέμπτο  φιλικό στη διάρκεια της προετοιμασίας.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Ιωαννίδης στο 7’ έπειτα από κεφαλιά-πάσα του Αντούνες, με τον Ατρόμητο να χάνει τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 9’ με τον Ρομπάιγ να σημαδεύει το δοκάρι μετά την πάσα του Κλωναρίδη.

Η αναμέτρηση «χάλασε» στο 26’ όταν ο διαιτητής Βεργέτης, έδειξε την κόκκινη κάρτα σε Χατζηισαΐα και Ρομαό για αψιμαχία, με αποτέλεσμα το φιλικό να παίρνει μια εντελώς διαφορετική μορφή από αυτή που υπολόγιζαν οι δύο προπονητές.

Η ισοφάριση του σκορ δεν άργησε να έρθει, όταν στο 35’ ο Κλωναρίδης βρήκε τον Οικονομίδη και αυτός με σέντρα ξαναβρήκε τον επιθετικό της ομάδας  μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά ο «Κλώνα» πέτυχε ακόμα ένα γκολ σε αυτή τη σειρά των φιλικών. Μάλιστα, πέντε λεπτά αργότερα, ο Ατρόμητος «ξαναχτύπησε», με τον Ρομπάιγ να γίνεται δημιουργός και ο Σουάρεθ εκτελεστής, αφού επίσης με κεφαλιά ο Ισπανός σέντερ μπακ έγραψε το 1-2.

Το δεύτερο ημίχρονο συνέχισε να έχει μοτίβο επίσημου ματς, με πολλές σκληρές μονομαχίες και τελικά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 73’ με δυνατό αριστερό σουτ του Μίλο.

Η σύνθεση: Γιαννιώτης, Οικονομίδης, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Αθανασίου (46’ Ντε Μποκ), Γκονζάλες (66’ Έρλινγκμαρκ), Κούεν (88’ Μουντές), Μουνίθ (36’ Μαυρομμάτης), Κλωναρίδης (78’ Τζοβάρας), Τζαβίδας (74’ Κωτσόπουλος), Ρομπάιγ (66’ Ροτάριου).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κόλμαν:«Έπρεπε να μείνουμε προσηλωμένοι» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας