Τελευταία ενημέρωση 09:21, 04 Οκτ 2022

Παράδοση Υγειονομικού υλικού στην «Έδρα»!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο πλαίσιο στήριξης και προστασίας των κοινωνικά ευάλωτων ομάδων, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας του Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Ανδρέας Λεωτσάκος, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Αστικού Μη Κερδοσκοπικού Συνεταιρισμού «ΕΔΡΑ», που εδρεύει στο Ίλιον, για δωρεάν παροχή 600 rapid test. Η παράδοση του υγειονομικού υλικού πραγματοποιήθηκε από την Επιστημονική Συνεργάτη του Αντιπεριφερειάρχη, κ. Αθανασία Παπασπύρου, την οποία υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις των Δομών η Συντονίστρια Οικοτροφείου «Ιπποκράτης ΙΙ», κ. Ρ. Μποντόζη.

Καθημερινά οι Δομές Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης του φορέα (2 Οικοτροφεία και 2 Προστατευόμενα Διαμερίσματα) εξυπηρετούν μεγάλο αριθμό ευπαθών ατόμων που χρήζουν βοήθειας, με στόχο την κάλυψη των βασικών βιοτικών τους αναγκών και την κοινωνική τους ένταξη. Δεδομένης της υγειονομικά επιβαρυμένης κατάστασης, η παροχή αυτοδιαγνωστικών τεστ συντελεί σημαντικά στην προστασία και την ασφάλεια τόσο του προσωπικού όσο και των εξυπηρετούμενων του φορέα. Μάλιστα ο φορέας τηρεί απαρέγκλιτα τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, καθώς η διενέργεια των τεστ πραγματοποιείται από το νοσηλευτικό προσωπικό που απασχολείται στις δομές του.

Η Περιφέρεια Αττικής και ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γ. Πατούλης, δημιουργούν ένα αποτελεσματικό δίκτυο κοινωνικής προστασίας και βρίσκονται δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν πραγματικά ανάγκη, έχοντας διαρκώς ως προτεραιότητα τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους και τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής. Επενδύουμε σε δομές που ασκούν λειτούργημα και κοινωφελές έργο, και στόχος μας είναι να τις στηρίζουμε με σχέδιο, όραμα και ανθρωπιά, αναδεικνύοντας την Αττική ως Περιφέρεια Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης.

Πηγή dikaiosinisimera.gr

Asfaleies Kalogeras

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Αύγουστος 2022 22:58
Μπακαράς
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας