Τελευταία ενημέρωση 10:05, 19 Απρ 2024

Θλίψη! «Έφυγε» η Βασιλική Αυγουστίνου!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Θλίψη! Έφυγε σήμερα από τη ζωή, η Βασιλική Αυγουστίνου, σύζυγος του προέδρου του ΑΠΣ Ατρόμητος Αντώνη Πατατανέ και νυν Γενική Γραμματέας. Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ατρόμητου αναφέρει τα εξής:

«Ένας κόμπος στο λαιμό, ένα δάκρυ, ένα τεράστιο γιατί! Με οδύνη και βαθύτατη θλίψη ο ΑΠΣ Ατρόμητος Αθηνών αποχαιρετά την Γενική Γραμματέα, πρώην Πρόεδρο και σύζυγο του νυν προέδρου μας Αντώνη Πατατανέ, Βασιλική Αυγουστίνου που έφυγε σήμερα από κοντά μας!.

Τόσο νέα, τόσο δραστήρια, με έντονη κοινωνική και φιλανθρωπική δράση , η Βασιλική Αυγουστίνου είχε πάρα πολλά ακόμη να δώσει, ήταν ένα ποτάμι πλημμυρισμένο από αλληλεγγύη και προσφορά.
Το νήμα της ζωής της κόπηκε εντελώς άδικα. Ένα ατύχημα κάνοντας την καθιερωμένη βόλτα με τον αγαπημένο της σκύλο, έμελλε να ήταν το τελευταίο της σκίρτημα, ο τελευταίος ορίζοντας της επίγειας ζωής της. Το γλυκύτατο χαμόγελο της μπορεί να «έσβησε» αλλά θα το θυμόμαστε σαν μια γλυκιά ανάμνηση για πάντα!
Η Βάσω πάλεψε είναι αλήθεια γενναία, καθημερινά παίρναμε ελπίδα ότι θα τα καταφέρει και πως θα ερχόταν η στιγμή που θα ερχόταν πάλι κοντά μας. Ο Πανάγαθος Θεός την επέλεξε όμως να καθίσει για πάντα δίπλα του λουσμένη στο αιώνιο φως, με την αγάπη και την καλοσύνη που αποτέλεσαν συνοδοιπόροι στο σύντομο πέρασμα της από τη ζωή!
Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στον σύντροφο της ζωής της Αντώνη, στην οικογένεια της, στους συγγενείς, στους φίλους της. Ο ΑΠΣ Ατρόμητος Αθηνών έχασε ένα δικό του άνθρωπο, πενθεί και της εύχεται «Καλό Ταξίδι στο Παράδεισο»!

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 17 Ιούλιος 2022 23:03
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Δάνεισε Τριμμάτη σε Παναχαϊκή »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας