Τελευταία ενημέρωση 18:58, 18 Απρ 2024

Μπαστακός:«Θέλω να καθιερωθώ στον Ατρόμητο!»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Πρώτος σκόρερ με 18 γκολ και καταπληκτικές εμφανίσεις με το Αστέρι στο στήθος συνθέτουν το όνομα του Μr. Goal της κ20 ,Μιχάλη Μπαστακού!
 
Ο 18χρονος Μεσσήνιος,είναι ήδη επαγγελματίας αλλά είναι και ένα απο τα μεγαλύτερα ταλέντα της Κ20 και είμαστε σίγουροι πως αυτός ο παίκτης θα μας απασχολεί συνέχεια με τις εμφανίσεις του, αλλά και τα γκολ του στο μέλλον ακόμη και απο την πρώτη ομάδα του Ατρόμητου!
 
Ο Μιχάλης Μπαστακός έχει ύψος 1.90 και είναι άπιαστος στην τεχνική του κατάρτιση με την μπάλα στα πόδια,ενώ τα γκολ του είναι το ένα πιο όμορφο απο το άλλο με αποκορύφωμα την γκολάρα στου Ρέντη επί του Ολυμπιακού!
 
Ο Μr.Goal μας αποκαλύπτεται στο peristerisports και μας μιλάει για το επαγγελματικό του συμβόλαιο,την γκολάρα στο Ρέντη,τους προπονητές του αλλά και τον στόχο του να καθιερωθεί στον Ατρόμητο!
 
Πες μας λίγα λόγια για εσένα και το πρώτα σου ποδοσφαιρικά βήματα!
Ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο στην ηλικία των 7 ετών, στην ομάδα Φαραί της Καλαμάτας.
 
Ποιος σε έφερε στον Ατρόμητο;
Στον Ατρόμητο εντάχθηκα ύστερα απο απόφαση του κ.Μιχαλέτου αλλά και του κ. Αποστόλου,του σκάουτερ της ομάδας.
 
Πως νιώθεις που σε θεωρούν απο τα μεγαλύτερα ταλέντα της ομάδας και σε ξεχωρίζουν;
Νιώθω πολύ χαρούμενος που θεωρούμε απο τα μεγαλύτερα ταλέντα της ομάδος και χαίρομαι που μπορώ και αντεπεξέρχομαι στις υποχρεώσεις της ομάδας με τον καλύτερο μου εαυτό!
 
Ποια η αίσθηση να φοράς το Εθνόσημο;
Κάθε Έλληνας θέλει να φοράει το εθνόσημο της Εθνικής.Εγώ νιώθω πολύ χαρούμενος και πολύ τυχερός που είμαι σε αυτήν την θέση!
 
Είχες άλλες προτάσεις πριν έρθεις στον Ατρόμητο;
Είχα προτάσεις πριν έρθω στην ομάδα του Ατρόμητου,αλλά νομίζω οτι πήρα την καλύτερη απόφαση για την καριέρα μου στο να επιλέξω την ομάδα του Ατρόμητου!
 
Έχεις στο μυαλό σου το εξωτερικό ή θες να αγωνιστείς με την πρώτη ομάδα του Ατρόμητου;
Αυτήν την στιγμή ανήκω στον Ατρόμητο και μόνο την ομάδα μου έχω στο μυαλό μου.Θέλω να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα και να πάρω μια θέση σαν μέλος της, δεν με απασχολεί τίποτα άλλο!
 
Πως αισθάνθηκες όταν κλήθηκες να υπογράψεις επαγγελματικό συμβόλαιο;
Ο κάθε ποδοσφαιριστής σε νεαρή ηλικία πιστεύω ότι δουλεύει για να αποκτήσει ένα επαγγελματικό συμβόλαιο ... Εγώ χάρηκα πάρα πολύ γιατί είδα τους ανθρώπους της ομάδας να αναγνωρίζουν τους κόπους μου και ένιωσα ιδιαίτερα χαρούμενος με αυτό και μόνο!
 
Φέτος η Κ20 έδωσε μεγάλη μάχη για το πρωτάθλημα,δείγμα των πολλών ταλέντων που κρύβει αυτή η ομάδα;
Η ομάδα φέτος κατάφερε πάρα πολλά πράγματα και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει .. Σίγουρα υπάρχει πάρα πολύ ταλέντο στην ομάδα αλλά το κλειδί πιστεύω ήταν η συλλογική δουλειά και ο προπονητής μας κ.Κορακάκης που έκανε οικογένεια την ομάδα!
 
Πως νιώθεις όταν προπονείσαι με την πρώτη ομάδα του Ατρόμητου;
Αισθάνομαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω αυτή την ευκαιρία και σίγουρα δουλεύω σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο που κάθε μέρα με κάνει όλο και καλύτερο.
 
Λίγα λόγια για τους προπονητές σου!
Ο κάθε προπονητής έχει βάλει το δικό του λιθαράκι στην δουλειά μου και με έχουν βελτιώσει ο καθένας με την δική του φιλοσοφία και την δουλειά του .. αλλά κυρίως θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ.Ηλία Μαστορέα και τον κ. Λουκά Κάλλα που με έκαναν καλύτερο ποδοσφαιριστή και άνθρωπο.Επίσης ,τον Γιώργο Κορακάκη που έχει συμβάλει στα μέγιστα για την προσπάθεια που κάνω όλο αυτό τον καιρό και είναι πάντα δίπλα μας!
 
Για την γκολάρα επί του Ολυμπιακού στο Ρέντη!
Εντάξει ήταν ένα πανέμορφο γκολ χάρηκα ιδιαίτερα που το πέτυχα αλλά δυστυχώς δεν έφτασε για την ομάδα μου μακάρι να είχα βάλει δυο και να κερδίζαμε!
 
Ποιος παίκτης είναι το είδωλο σου;
Ο παίκτης που είναι το είδωλό μου, είναι ο Κώστας Mήτρογλου διότι έχει απίστευτα τελειώματα!
 
Xαρακτήρισε την ομάδα σου, με 3 λέξεις!
Η ομάδα μου είναι οικογένεια, έχει πάθος και ψυχή!
 
Ένα μήνυμά σου ,σε όσους σε στηρίζουν και σε πιστεύουν!
Θα ήθελα να πώ σε όσους με στηρίζουν οτι τους ευχαριστώ πάρα πολύ που είναι δίπλα μου και μου δίνουν δύναμη και κυρίως την οικογένεια μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τόσα πολλά!
 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Μάιος 2015 14:17
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας