Τελευταία ενημέρωση 22:34, 18 Απρ 2024

Η στήλη «Τι είδαν τα μάτια μου» από το «Α.Π.»!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Διαβάστε την στήλη «Τι είδσν τα μάτια μου και άκουσαν τα αφτιά μου» από την εφημερίδα «Αθλητικό Περιστέρι», τεύχος Ιουνίου.

--- Φιλαράκια μου γεια σας, όλος ο κόσμος έχει «αγριέψει» με την ακρίβεια, με τον πόλεμο στην Ουκρανία, με την Πισπιρίγκου, με τον Λιγνάδη, όλα μας φταίνε και όλα μου φταίνε. Εμένα μου φταίνε όσοι μου λένε ψέματα και μας νομίζουν ότι είμαστε «χάνοι» και δεν τους καταλαβαίνουμε. Α ρε Μαυρογιαλούρε!

---- Ο κόσμος δεν «τρώει» κουτόχορτο όλα τα καταλαβαίνει. Και ποιος δεν έχει καταλάβει ότι είμαστε σε προεκλογική περίοδο, θέλει μυαλό να το καταλάβεις; Και όμως ο συμπαθέστατος  βουλευτής Γιάννης Λοβέρδος διαρρηγνύει τα ιμάτια του ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2023 και πως όλοι αυτοί που λένε ότι θα γίνουν εκλογές τον Οκτώβριο είναι εγκάθετοι. Τα γραπτά μένουν.

---- Ο Λοβέρδος κυριολεκτικά έχει λιώσει τις σόλες των παπουτσιών του γυρίζοντας τη δυτική Αθήνα. Γιατί λοιπόν αφού είναι έξυπνος δεν κρατάει μια…πισινή; Γιατί ενώ ο ίδιος κάνει προεκλογικό αγώνα, την ίδια στιγμή λέει ότι εκλογές θα γίνουν το ΄23; Να αυτά δεν μπορώ.

---- Κάτι άλλο που δεν μπορώ είναι να μπαίνω «καροτσάκι» πίσω από ένα απορριμματοφόρο και άμα είσαι σε μονόδρομο μπορείς να κάνεις και δέκα λεπτά για να ξεκολλήσεις.  Στις μέρες μας με την βενζίνη στα ύψη, αυτό δεν αντέχεται. Τη βενζίνη που χαλάω περιμένοντας «καροτσάκι» ποιος θα μου την πληρώσει; Και αυτό συμβαίνει να ξέρετε σε όλους τους δήμους.

----- Οι υπάλληλοι στα απορριμματοφόρα αν δεν κάνω λάθος παίρνουν «νυχτερινά». Να βγαίνουν λοιπόν μετά τις 12 το βράδυ για να μαζεύουν τα σκουπίδια, όχι στις 8 το πρωί ή στις 9 το βράδυ που όλοι είμαστε στους δρόμους. Άδικο έχω; Και σας το λέω εγώ που ξέρω ότι το Περιστέρι είναι μια από τις πιο καθαρές πόλεις στο λεκανοπέδιο και ότι στοίχημα θέλετε. Άλλο το ένα άλλο το άλλο.

---- Και δεν ξέρω αν σας το έχω ξαναπεί, που να θυμάμαι με τόσα που γράφω κάθε μήνα, μια μέρα πουρνό πουρνό  ενώ οδηγούσα βλέπω μια κυρία να ανοίγει ένα κάδο. Κοίταξε μέσα, έκλεισε το κάδο και γυρνώντας ποια νομίζετε ότι ήταν; Η Αντιδήμαρχος Μαίρη Τσιώτα που προφανώς ήθελε να δει αν ο κάδος είχε αδειάσει και κατ’ επέκταση οι υπάλληλοι κάνουν τη δουλειά τους σωστά.

--- Με ρωτάνε πολλοί τι έχω με τον Τσαλίκη. Προσωπικά  τίποτα. Η αισθητική μου ως πολίτης που τον έχω αντιδήμαρχο στη πόλη  δεν με βρίσκει σύμφωνο. Τόσο απλά. Θέλετε να σας ρίξω και άλλο ένα; Έγινε μια τεράστια συναυλία για το λαό της Ουκρανίας στο Άλσος τις προάλλες. Τραγούδησαν αφιλοκερδώς πολλοί καλλιτέχνες. Ο «Τι Φάση» όμως δεν τραγούδησε και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Εκεί ήταν και έβγαζε selfie.  Άμα έλεγε και  δύο τραγούδια θα τον πείραζε; Μετά μου λέτε τι έχω μαζί του. Σε φιλανθρωπική συναυλία μέσα στην πόλη του και δεν τραγούδησε!

---- Η Χωράφα έκλεισε την 31 Μαϊου για να μπει νέο ταρτάν αλλά μέχρι τις 10 Ιουνίου που σας τα γράφω δεν είχαν ξεκινήσει τα έργα. Το χρονοδιάγραμμα ότι σε ένα μήνα το γήπεδο θα παραδοθεί πιέζεται ασφυκτικά. Οι γνωστές παθογένειες του ελληνικού κράτους….

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 16 Ιούλιος 2022 21:36
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Λουίς Μόντι: Ο φιναλίστ των δύο ηπείρων »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας