Τελευταία ενημέρωση 21:27, 18 Απρ 2024

Μουκουβίνας: «Στην Α' ΕΠΣΑ με νεανικό πρόσωπο»

Κατηγορία Άμιλλα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με δήλωση του ο πρόεδρος της Άμιλλας Περιστερίου, Βασίλης Μουκουβίνας, έκανε γνωστό το πως θα πορευτεί η ομάδα τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ.

 

Asfaleies Kalogeras

Αναλυτικά

 Η αθλητική περίοδος 2022-203 θα βρεί την ομάδα Ποδοσφαίρου της 70χρονης ΑΜΙΛΛΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ στην Α΄κατηγορία ΕΠΣΑ .
Στή νέα χρονιά όμως δεν θα έχει μαζί της τον Προπονητή Φώντα Καζακόπουλο και τον Γεν Αρχηγό Νικ Σωτηρίου, οι οποίοι καθένας απο την πλευρά του από την πρώτη μέρα της παρουσίας τους στην ομάδα μας προσέφεραν όλες τις δυνάμεις τους για να πετύχουμε την Ιστορική άνοδο της ομάδας για πρώτη φορά στην Α' ΕΠΣΑ ,αγαπήθηκαν από όλους τους φίλους και τα μέλη της ομάδας .
Το Δ.Σ. τους ευχαριστεί θερμά και τους εύχεται κάθε επιτυχία προσωπική και επαγγελματική επιτυχία. Η νέα περίοδος όμως βρίσκει την Ομάδα μας με νέο Δ.Σ και επιτροπή Ποδοσφαίρου, Μέλη που διακρίνονται για το ήθος την αξιοπρέπεια τον δυναμισμό και την εμπειρία τους θα βρεθούν μπροστά σε μεγάλη πρόκληση ο Βασίλης Κατσιούλας απο την θέση του Γεν Αρχηγού, ο Ηλίας Στέφος υπεύθυνος Ακαδημιών , Αγωνιστικών Τμημάτων και αγωνιστικού προσανατολισμού, η Ουρανία Γρηγοράτου Συντονίστρια και υπεύθυνη λειτουργίας τμημάτων Υποδομής, ο Βασίλης Τυρλής έφορος Τμημάτων
εργάζονται πυρετωδώς για να παρουσιάσουν μια νεανική, θελκτική ομάδα για να κερδίσει ακόμη περισσότερους φίλους στα γήπεδα και στις εξέδρες».

Πηγή soccerlive.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Ιούλιος 2022 20:15
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Aδαμόπουλος για τα γκολπόστ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας