Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ενίσχυσε την επ[ίθεση με Μπερίκου

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών του ΓΣ Περιστερίου ανακοίνωσε την συμφωνία της με την Ευφροσύνη Μπερίκου, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Η 19χρονη που αγωνίζεται στη θέση της φουνταριστού, θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του Βαγγέλη Πάτρα τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης γυναικών.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με την ομάδα του ΓΣ Περιστερίου, η Ευφροσύνη Μπερίκου, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη και αισιόδοξη. Θεωρώ ότι θα πάει πολύ καλά η χρονιά στον ΓΣ Περιστερίου. Έρχομαι για να δουλέψω σκληρά με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Είχα και άλλες προτάσεις, αλλά ο κυριότερος λόγος που δέχθηκα να έρθω στο Περιστέρι ήταν η παρουσία του κ. Πάτρα, ενός αξιόλογου ανθρώπου και προπονητή. Θεωρώ ότι θα συνεργαστούμε πολύ καλά και θα κάνουμε κάτι πολύ ωραίο για τον σύλλογο».

Το βιογραφικό

Η Ευφροσύνη Μπερίκου γεννήθηκε στις 24 Ιουνίου 2003 και αγωνίζεται στη θέση της φουνταριστού. Ξεκίνησε να παίζει πόλο στα τμήματα υποδομής του Ιωνικού Νικαίας και παρέμεινε εκεί για τέσσερα χρόνια (2014-2018). Στη συνέχεια πήγε στον Πανιώνιο, όπου έμεινε δυο χρόνια (2017-2019) και την τελευταία τριετία (2019-2022) αγωνίστηκε στον Εθνικό. Επίσης σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών (1ο έτος).