Τελευταία ενημέρωση 04:29, 25 Απρ 2024

Σαββίδης: «Κάντε προτομή στον Σπανό»

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το εγκώμιο του Ιβάν Σαββίδη έπλεξε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Γιώργος Σπανός και πολύ σωστά εξήρε την προσφορά του Πόντιου επιχειρηματία στον ΠΑΟΚ.

Το peristerisports αναδημοσιεύει την δήλωση του Σπανού αντιστρέφοντας όμως τα ονόματα. Με τα ίδια ακριβώς λόγια να μιλάει  ο Σαββίδης για τον Σπανό και την προσφορά του στον Ατρόμητο. Το μόνο που εμείς θα κάνουμε είναι αντί για Σαββίδης να γράφουμε Σπανός και αντί ΠΑΟΚ να γράφουμε Ατρόμητος. Σε πιθανή ερώτηση λοιπόν του Σαββίδη για τον Σπανό η απάντηση του θα ήταν η εξής:

«Πρέπει να του κάνουν μια προτομή και να πάρει και ένας δρόμος του Περιστερίου το όνομά του. Είναι μεγάλος ευεργέτης ο Σπανός  με αυτό που έκανε γιατί γνωρίζετε όλοι που θα ήταν ο Ατρόμητος αν δεν ήταν ο Σπανός. Δεν ξέρω ποιοι τον έφεραν, αλλά αξίζουν και σε αυτούς τα εύσημα που τον έπεισαν να έρθει και να επενδύσει στον Ατρόμητο».Η αυθεντική δήλωση του Σπανού είναι η εξής: «Πρέπει να του κάνουν μια προτομή και να πάρει και ένας δρόμος της Θεσσαλονίκης το όνομά του. Είναι μεγάλος ευεργέτης ο Σαββίδης με αυτό που έκανε γιατί γνωρίζετε όλοι που θα ήταν ο ΠΑΟΚ αν δεν ήταν ο Σαββίδης. Δεν ξέρω ποιοι τον έφεραν, ο Ζαγοράκης ή ο Βρύζας αλλά αξίζουν και σε αυτούς τα εύσημα που τον έπεισαν να έρθει και να επενδύσει στον ΠΑΟΚ".

Εσείς τι πιστεύετε έχει καμία διαφορά; Ο Σπανός πήρε τον Ατρόμητο πριν δέκα χρόνια από τη Γ' Εθνική και τον έκανε μια από τις πιο δυνατές ελληνικές ομάδες. Γιατί λοιπόν ο Σαββίδης να μην έλεγε κάτι ανάλογο;

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κροάτικο «εργαλείο» στην Πόλη »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας