Τελευταία ενημέρωση 21:44, 19 Απρ 2024

Επιστροφή με Κύπελλο από την Ιταλία

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με ένα Κύπελλο στην Κατηγορία Κ12 επέστρεψαν στις αποσκευές τους από την Ιταλία, οι αθλητές του τμήματος υδατοσφαίρισης του ΓΣ Περιστερίου που συμμετείχαν στο διεθνές τουρνουά HaBaWaBa International Festival 2022.

Οι αθλητές και οι προπονητές του ΓΣΠ είχαν την ευκαιρία να διαμείνουν για μια εβδομάδα στο Lignano Sabbiadoro και να αγωνιστούν με συναθλητές τους από όλο τον κόσμο.

Μάλιστα, επέστρεψαν έχοντας δημιουργήσει ωραίες εικόνες και υπέροχες αναμνήσεις από αυτή την εμπειρία, ενώ έφεραν στις αποσκευές τους και το Κύπελλο στην κατηγορία Κ12!

Τις στιγμές αυτές που έζησαν θα τις θυμούνται για όλη τους τη ζωή.

Οι αθλητές που συμμετείχαν ήταν οι εξής: Ιωάννης Αντωνίου, Απόλλων Καλπάκης, Παναγιώτης Κατούνας, Ανδρέας Κλεφτογιάννης, Σωκράτης Κούστα, Νικόλαος Κωνσταντακάτος, Γεώργιος Κώστας, Διονύσιος Λακουμέντας, Άγγελος Μαστρογιαννάκος, Δημήτριος Μισούρας, Μιχαήλ Μπάξας, Βασίλειος Μπάος, Γεώργιος Νικολάκης, Ελευθέριος Νικολάκης, Κωνσταντίνος Νικολάου Χαραλάμπους, Φίλιππος Παπάογλου, Ιωάννης Πετρόπουλος, Ηλίας Στάμου, Αντώνιος Στεργάκης, Αλέξανδρος Συρόπουλος, Ιωσήφ Ανδρέας Χριστουλάκης.

Οι προπονητές των αθλητών του ΓΣ Περιστερίου Δημήτριος Βαρελάκης, Άγγελος Κόκκινης και Γεώργιος Κρασάκης, έβαλαν κι αυτοί το δικό τους λιθαράκι, ώστε να ζήσουν όλα τα παιδιά μοναδικές στιγμές σ’ αυτό το ταξίδι εμπειρίας, γνώσης και άθλησης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ενίσχυση με Κάσσαρη »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας