Τελευταία ενημέρωση 01:42, 19 Απρ 2024

Αναβίωσαν μνήμες στο φιλικό της ανθρωπιάς

Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ουκ ολίγες δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου αγωνίστηκαν στο γήπεδο Ηφαίστου, στο φιλικό των παλαιμάχων του περιστεριώτικου συλλόγου με εκείνους του Παναθηναϊκού.

 

Ένα φιλικό αλλιώτικο από τα άλλα έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο Ηφαίστου. Παρουσία περίπου 500 φιλάθλων, οι παλαίμαχοι του Ήφαιστου υποδέχθηκαν τους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού, σε ματς του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα σίτισης. Διοργανωτής του πραγματικά επιτυχημένου φιλικού ήταν ο Μαρίνος Παπαντωνόπουλος, ενώ οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε δύο ημίχρονα διάρκειας 35 λεπτών έκαστο, με τους 'πράσινους' να έχουν στη σύνθεσή τους μερικά μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και να φτάνουν στη νίκη με 7-4!

Στο περιθώριο της συνάντησης βραβεύθηκαν οι Κριστόφ Βαζέχα, Μίμης Δομάζος, Τότης Φυλακούρης, Γρηγόρης Παπαβασιλείου, Σπύρος Μαραγκός, Γιώργος Γονιός.

Βραβεύθηκαν, επίσης, ο Πέτρος Αλεξανδρής (οπτικός) που βοήθησε στην τέλεση του αγώνα, ο πρώην πρόεδρος του ΑΟ Περιστερίου, Νίκος Αναστασόπουλος, ο πρόεδρος των παλαιμάχων του Ηφαίστου, Νίκος Δεμίρης, ο υπεύθυνος συντονιστικού του ΕΚΑΒ, Μάκης Λασκαράτος, και οι κ.κ Βασίλης Ζήκας, Γιάννης Κοντιζάς από τον Ήφαιστο.

Παραβρέθηκαν στο γήπεδο, αλλά δεν έπαιξαν, ο πρόεδρος των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού, Φραγκίσκος Σούρπης και ο γενικός γραμματέας Νίκος Τζουνάκος.

Γκολ: 9' Βίτσας με πλασέ, 15' Καριώτης με εντυπωσιακή ενέργεια και σουτ, 33' Καριώτης με πλασέ, 64' Βαρλάμης με μακρινό σουτ - 4' Φραντζέσκος με ψηλοκρεμαστό σουτ, 21' Μάρκος με συρτό σουτ, 27' Βαζέχα με πλασέ (από σέντρα του Ρότσα), 46' Φραντζέσκος με πλασέ, 55' Φραντζέσκος με μακρινό σουτ, 65' Μάρκος με σουτ εκτός περιοχής, 70' Τομάρας με σουτ

Δοκάρια: 39' Βαρλάμης με σουτ - 13' Βαζέχα με πλασέ, 69' Μάρκος με σουτ

Διαιτητής ήταν ο Ζαχαριάδης (Αιτωλοακαρνανίας)

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Βακράς, Μόσχος, Κότσαρης, Τσάκας, Κούσουλας, Μέλλος, Βίτσας, Τσιρογιάννης, Ρότσιος, Δεμίρης, Καριώτης

Έπαιξαν και οι Βαρλάμης, Τσαχάκης, Βαλλίδης, Τζώρτζης, Γιαννούλας, Κολιοκώτσης, Τσιακμακίρης, Λιάπης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Αστράς, Αθανασόπουλος, Γονιός, Μάρκος, Πατσιαβούρας, Μαραγκός, Ρότσα, Φυλακούρης, Βαζέχα, Δομάζος, Φραντζέσκος.

Έπαιξαν και οι Τομάρας, Φούκος, Παντέλης, Θεοδωρέλος, Μπαλαρίνης, Διαμαντόπουλος, Παπαβασιλείου.

(Περιγραφή: Σταύρος Θανόπουλος)

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Θύελλα το παιδικό του Ηφαίστου! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας