Τελευταία ενημέρωση 13:24, 09 Αυγ 2022

Το ταμείο (για τον κάθε Σπανούλη) πάντα στο τέλος!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ένας από τους  κανόνες του «επιχειρείν» είναι ότι το ταμείο γίνεται πάντα στο τέλος. Ένα μαγαζί μόλις κατεβάσει τα ρολά, βλέπει το ταμείο του και κάνει τον απολογισμό της ημέρας, του μήνα, του χρόνου.

Αυτός ο κανόνας συμβαίνει και σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής, έτσι και στον αθλητισμό. Η επικείμενη πρόσληψη του Βασίλη Σπανούλη στην τεχνική ηγεσία του Περιστερίου έχει προκαλέσει προκαταβολικά σχόλια περί άστοχης επιλογής από φίλους της ομάδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Να δεχθούμε ότι είναι μια επιλογή ρίσκου. Το ρίσκο δεν συνιστά ωστόσο αποτυχία πόσο δε να προκαταλάβει κανείς ότι είναι αποτυχία.

Ο Σπανούλης είναι άπειρος προπονητικά αλλά μια τεράστια προσωπικότητα που μπορεί να υπερκαλύψει την απειρία του. Σε κάθε περίπτωση η λογική «σας τα έλεγα πριν και όχι εκ των υστέρων» είναι σαν να περιμένεις μια αποτυχία για την αγαπημένη σου ομάδα και να βγεις να πανηγυρίσεις ότι «εγώ το έλεγα». Ας έρθει λοιπόν ο άνθρωπος με το καλό, να μας δώσει λίγη από τη λάμψη του και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο. Για τον Σπανούλη και τον κάθε Σπανούλη το ταμείο πρέπει να γίνεται στο τέλος.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η περίφημη «ομπρέλα» που δεν ανοίγει ποτέ! »
Μπακαράς
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Φιλικό στα χαρτιά στη Νεάπολη

Φιλικό στα χαρτιά στη Νεάπολη

08 Αυγ 2022 ΠΑΕ Ατρόμητος

Πήρε τον Μπάτσι

Πήρε τον Μπάτσι

06 Αυγ 2022 Άγιος Ιερόθεος

Με Ντε Μποκ και Κιάρτανσον

Με Ντε Μποκ και Κιάρτανσον

06 Αυγ 2022 ΠΑΕ Ατρόμητος

Ενίσχυση με Γεωργακόπουλο

Ενίσχυση με Γεωργακόπουλο

04 Αυγ 2022 ΑΟ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας