Τελευταία ενημέρωση 15:08, 19 Απρ 2024

Το ταμείο (για τον κάθε Σπανούλη) πάντα στο τέλος!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ένας από τους  κανόνες του «επιχειρείν» είναι ότι το ταμείο γίνεται πάντα στο τέλος. Ένα μαγαζί μόλις κατεβάσει τα ρολά, βλέπει το ταμείο του και κάνει τον απολογισμό της ημέρας, του μήνα, του χρόνου.

Αυτός ο κανόνας συμβαίνει και σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής, έτσι και στον αθλητισμό. Η επικείμενη πρόσληψη του Βασίλη Σπανούλη στην τεχνική ηγεσία του Περιστερίου έχει προκαλέσει προκαταβολικά σχόλια περί άστοχης επιλογής από φίλους της ομάδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Να δεχθούμε ότι είναι μια επιλογή ρίσκου. Το ρίσκο δεν συνιστά ωστόσο αποτυχία πόσο δε να προκαταλάβει κανείς ότι είναι αποτυχία.

Ο Σπανούλης είναι άπειρος προπονητικά αλλά μια τεράστια προσωπικότητα που μπορεί να υπερκαλύψει την απειρία του. Σε κάθε περίπτωση η λογική «σας τα έλεγα πριν και όχι εκ των υστέρων» είναι σαν να περιμένεις μια αποτυχία για την αγαπημένη σου ομάδα και να βγεις να πανηγυρίσεις ότι «εγώ το έλεγα». Ας έρθει λοιπόν ο άνθρωπος με το καλό, να μας δώσει λίγη από τη λάμψη του και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο. Για τον Σπανούλη και τον κάθε Σπανούλη το ταμείο πρέπει να γίνεται στο τέλος.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η περίφημη «ομπρέλα» που δεν ανοίγει ποτέ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας