Τελευταία ενημέρωση 04:40, 19 Απρ 2024

Ανανέωση (Μπάλλα) με πολλούς αποδέκτες!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κίνηση ματ και με την περίπτωση του Παναγιώτη Μπάλλα έκανε ο Ατρόμητος που ανανέωσε το συμβόλαιο του νεαρού παίκτη για τρία ακόμη χρόνια.

Ο Μπάλλας είχε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι αλλά η διοίκηση του Ατρόμητου κινήθηκε όπως και με τις περιπτώσεις των Ούμπιντες, Ναπολεόνι και τον κράτησε στην ομάδα. Αυτή η ανανέωση στέλνει όμως το δικό της μήνυμα.

 Το μήνυμα ότι οι παίκτες που μεγάλωσαν μέσα στον Ατρόμητο πρέπει να μένουν στην ομάδα, να καθιερώνονται στοχεύοντας πάντα ψηλότερα. Είναι ένα μήνυμα με αποδέκτες τους άλλους νεαρούς παίκτες που ακολουθούν κι ετοιμάζονται να πάρουν την σειρά του Μπάλλα και οι οποίοι καταλαβαίνουν ότι ο Ατρόμητος δεν τους αντιμετωπίζει πρόσκαιρα αλλά ξέρει να επιβραβεύει την προσπάθεια όσων παιδιών έχουν ξεκινήσει από τις Υποδομές και διαθέτουν τα φόντα για να παίξουν σε υψηλό επίπεδο σαν τον Μπάλλα που πέρα από κάθε αμφιβολία έχει πολλά να προσφέρει ακόμη. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι είναι μόλις 22 ετών.

«Είναι μια ιδιαίτερη μέρα για εμένα γιατί παραμένω στην ομάδα στην οποία μεγάλωσα και  θέλω μέσα από αυτήν να γίνω καλύτερος σε προσωπικό επίπεδο αλλά και η ομάδα να συνεχίσει να βρίσκεται σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Θα προσπαθήσω λοιπόν να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και βασικός μου στόχος είίναι να καθιερωθώ. Από εκεί και πέρα πρέπει όλοι οι ποδοσφαιριστές να βοηθήσουμε για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει αλλά και για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας που μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι.

Η πρόταση που δέχθηκα με αντιπροσωπεύει απόλυτα και δείχνει ότι η ομάδα με εμπιστεύεται. Στα πέντε χρόνια που είμαι στην επαγγελμαιτή ομάδα έχουμε παίξει σε δύο τελικούς, τρεις φορές στην Ευρώπη και επιθυμία όλων μας είναι να παίξουμε στους ομίλυς, κάτι που πιστεύω ότι φέτος θα  γίνει πραγματικότητα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Γιώργο  Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή κ. Γιάννη  Αγγελόπουλο για  την στήριξη τους. Τους προπονητές που συνεργάστηκα μαζί τους και με βοήθησαν στην εξέλιξη μου ιδίως τους κ.κ. Γιώργο Δώνη, Σταύρο Δώνη αλλά και τον κ. Τάκη Μιχαλέτο στον οποίο εύχομαι σύντομα να γυρίσει κοντά μας».

Ο Παναγιώτης Μπάλλας σε ηλικία 15 ετών (γεννήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 1993) άφησε την ιδιαίτερη πατρίδα του την Καρδίτσα για να ενταχθεί στις Ακαδημίες της ΠΑΕ Ατρόμητος. Αγωνίστηκε δύο χρόνια στην  ομάδα Κ20 και δύο το 2010 μεταπήγησε στους επαγγελματίες.  Συνολικά έχει 56 συμμετοχές στο πρωτάθλημα,  8 συμμετοχές στο κύπελλο Ελλάδας και 3 συμμετοχές στο Γιουρόπα Λιγκ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο Ατρόμητος Κ20 αύριο με Πανιώνιο »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας