Τελευταία ενημέρωση 14:04, 23 Απρ 2024

Σε Πορταριά και Χορστ της Ολλανδίας η προετοιμασία

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην Πορταριά του Πηλίου και το Χορστ της Ολλανδίας θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ατρόμητου εν όψει της σεζόν 2022/23.

Συγκεκριμένα, η ομάδα μθα ταξιδέψει για το Πήλιο στις 11 Ιουλίου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 21 Ιουλίου, όταν και θα επιστρέψει στην Αθήνα. Η αποστολή του Ατρόμητου θα διαμείνει στο ξενοδοχείο «Portaria Hotel», το οποίο εγγυάται όλες τις ανέσεις για μία από τις πιο δύσκολες περιόδους ενός ποδοσφαιριστή και δεν είναι τυχαίο ότι όλα αυτά τα χρόνια κι άλλες ομάδες το προτιμούν για την περίοδο της προετοιμασίας τους.

Το δεύτερο μέρος του βασικού σταδίου προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Χορστ της Ολλανδίας από τις 23 Ιουλίου έως και τις 2 Αυγούστου (επιστροφή στην Αθήνα). Πρόκειται για μια τοποθεσία η οποία εξασφαλίζει τις ιδανικότερες κλιματολογικές συνθήκες για τους ποδοσφαιριστές μας και παράλληλα δίνει τη δυνατότητα για τον προγραμματισμό δυνατών φιλικών που θα βοηθήσει τον Κρις Κόλμαν και το επιτελείο για το «μοντάρισμα» του Ατρόμητου της νέας σεζόν. Στο Χορστ η ομάδα θα μείνει στο υπερσύγχρονο ξενοδοχείο «Parkhotel Horst», διαθέτοντας εξαιρετικές υποδομές με πισίνα, σάουνα και γυμναστήρια, ενώ στην περιοχή υπάρχουν γήπεδα άρτιου ποιοτικού επιπέδου, τα οποία επιλέγουν κάθε καλοκαίρι κορυφαίες ομάδες από όλη την Ευρώπη όπως η εθνική Ολλανδίας, Πόρτο, Γαλατασαράι, Βαλένθια και Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Εξάλλου, η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου με τις καθιερωμένες αιματολογικές εξετάσεις και στις πρώτες μέρες της προετοιμασίες θα πραγματοποιηθούν εργομετρικοί έλεγχοι σε δύο γκρουπ ποδοσφαιριστών, αλλά και ιατρικές και ισοκινητικές εξετάσεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας της ομάδας μας:

30/6-1/7: Αιμοτολογικές και ιατρικές εξετάσεις – Προπόνηση
2-3/7: Εργομετρικές εξετάσεις στο προπονητικό κέντρο που διαθέτει όλο τον απαραίτητο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό
4/7: Διπλή προπόνηση
5-6/7: Ισοκινητικές εξετάσεις και προπόνηση
7-9/7: Διπλές προπονήσεις
10/7: Ρεπό
11-21/7: Περίοδος προετοιμασίας στην Πορταριά Πηλίου. Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί και μία φιλική αναμέτρηση με πιθανότερη ημερομηνία στις 19 Ιουλίου.
23/7-2/8: Περίοδος προετοιμασίας στο Χορστ της Ολλανδίας και διεξαγωγή τεσσάρων φιλικών αναμετρήσεων στις 24/7, 26/7, 29/7 και 31/7. Τα ονόματα των αντιπάλων της ομάδας μας για τις φιλικές αναμετρήσεις σε Πήλιο και Χορστ θα ανακοινωθούν τις προσεχείς μέρες.

Σημειώνεται ότι οι προπονήσεις στην Αθήνα θα πραγματοποιηθούν στο πρόσφατα ανακαινισμένο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας στον Ασπρόπυργο, καθώς υπενθυμίζεται πως τη μεγαλύτερη διάρκεια του καλοκαιριού θα πραγματοποιούνται βελτιωτικές εργασίες τόσο στο προπονητικό κέντρο στο Μαζαράκη, όσο και στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου. Το αθλητικό  κέντρο αναμένεται να είναι έτοιμο προς χρήση με την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Σημαντική προσθήκη στο staff του Κόλμαν »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας