Τελευταία ενημέρωση 04:01, 26 Απρ 2024

Ραπατσιόλι:«Για πάντα οπαδός του Ατρόμητου»!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Την αποχώρηση του από τον Ατρόμητος ανακοίνωσε ο Ιταλός προπονητής τερματοφυλάκων Κλαούντιο Ραπατσιόλι. Η ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα εξής: «Είμαι πολύ λυπημένος αλλά η ζωή μερικές φορές απαιτεί επιλογές. Ευχαριστώ  τον Ατρόμητο για την μεγάλη εκτίμηση, που μου την εκφράζειςμε πολλούς τρόπους.
Ήμουν πολύ καλά, σε αυτή την σοβαρή και καλά οργανωμένη εταιρεία όπου γνώρισα φανταστικούς διευθυντές που ακόμα και σε μια δύσκολη σεζόν πάντα αποδεικνύονταν πραγματικοί άνθρωποι.
Ένα μεγάλο μπράβο στους τερματοφύλακες που είχα τη χαρά να προπονήσω Ανδρέα Γιαννιώτη, Μάρκο Μάριτς, Ιωάννης Σάλτας, Χρήστος Δήμος, Κενάν Πίριτς, Χρήστος Μανδάς, Χρήστος Τεοδωράκης.
Όλοι σπουδαίοι επαγγελματίες, εξαιρετικοί τερματοφύλακες αλλά πάνω από όλα πραγματικοί άντρες. Θα σας κουβαλάω πάντα στις καλύτερες αναμνήσεις μου.
Ένα ευχαριστώ και στα μέλη του προσωπικού που εναλλάσσονται αυτούς τους 12 μήνες και με τους οποίους πάντα συνεργάστηκα αρμονικά.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που ήταν μέρος της ομάδας και δημιούργησαν μια όμορφη ομάδα και που πιθανότατα θα θυμούνται για πάντα τη Ναπολιιιιιιιι μου να ουρλιάζει από τον πάγκο.
Θα είμαι για πάντα οπαδός του Ατρόμητου. Στέλνω μια ειλικρινή αγκαλιά σε όλους».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Ιούνιος 2022 16:51
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο Ατρόμητος παίζει μπάλα στα κανάλια Novasports! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας