Τελευταία ενημέρωση 18:02, 23 Απρ 2024

Δείξε την… Κ16 σου να μου πεις ποιος είσαι»!

Κατηγορία Ερασιτέχνης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η θεαματική πρόοδος των παικτών της από το δεύτερο κυρίως εξάμηνο και μετά και η πορεία της σε όλες τις διοργανώσεις/τουρνουά που έλαβε μέρος αποτελεί την «βιτρίνα» της παραγωγικής διαδικασίας που συντελείται στην ακαδημία του Ερασιτέχνη Ατρόμητου.

Για την Κ16, περί ο λόγος, η οποία οδεύει προς το κλείσιμο της σεζόν έχοντας να επιδείξει μια θεαματική βελτίωση σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Με παίκτες γεννημένους το 2006 εκ των οποίων οι περισσότεροι παίζουν αρκετά χρόνια μαζί από τις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες και με λίγες προσθήκες ο Ατρόμητος Κ16 κατέκτησε με άνεση το Πρωτάθλημα Αθηνών.

Ταυτόχρονα υλοποιεί τον στόχο του που είναι η «μεταπήδηση» της πλειοψηφίας των παικτών στην επόμενη Κ17 που παραδοσιακά χαρίζει επιτυχίες στην «οικογένεια» του Ατρόμητου με συμμετοχές σε Final -4 του πρωταθλήματος της Super League όπως έγινε άλλωστε φέτος. Καθοδηγητής αυτής της προσπάθειας ο Κύπριος προπονητής Βαγγέλης Κωνσταντίνου ο οποίος δήλωσε σχετικά τα εξής: «Όλα τα παιδιά είναι άξια συγχαρητηρίων γιατί είχαν μια αξιοζήλευτη πρόοδο κατά τη διάρκειας της σεζόν γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί  η κοπιαστική και απαιτητική προσπάθεια τους αποδίδει καρπούς. Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω όλο το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας και κυρίως τον κύριο Θανάση Κασπίρη για την αμέριστη συμπαράσταση και φροντίδα σε αυτή την ομάδα».

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας