Τελευταία ενημέρωση 01:54, 28 Φεβ 2024

Η μεγάλη γιορτή της Κολύμβησης!

Κατηγορία Δελφίνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

1ο Τρόπαιο, Τσετσέλεια Γλαύκος 2022 και 17α Δελφίνεια 2022»

48 ομάδες, 1500 συμμετέχοντες υπό την αιγίδα τής ΚΟΕ

 

Σε έντονο εορταστικό κλίμα μετά από τρία χρόνια πανδημίας πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου για πρώτη (1η) φορά η ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ  ΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ (ΚΟΠ ΓΛΑΥΚΟΥ & ΚΣ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ).

Συμμετείχαν 48 ομάδες με περίπου 1500 αθλητές/τριες υπό την αιγίδα τής ΚΟΕ. Οι αγώνες έγιναν σε δύο( 2) Σαββατοκύριακα  για τις Αγωνιστικές και  Προαγωνιστικές κατηγορίες  με την ονομασία «1ο Τρόπαιο, Τσετσέλεια Γλαύκος 2022 και 17α Δελφίνεια 2022» τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ & τους κανονισμούς της ΚΟΕ.

 Εξαιρετικές εμφανίσεις από τούς αθλητές/τριες τού συλλόγου, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό και αφήνοντας μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον. Ο πρόεδρος του «ΚΣ Δελφίνια Περιστερίου» Χρήστος Βασιλόπουλος Χρήστος εξέφρασε, εκ μέρους του ΔΣ  του συλλόγου, τα συγχαρητήρια του σε όλους τους αθλητές/τριες πού συμμετείχαν στην διοργάνωση, στους προπονητές τους, στους εθελοντές των αγώνων που βοήθησαν στην επιτυχή εξέλιξη των αγώνων. Καθώς και στους χορηγούς του συλλόγου που χωρίς την συνεισφορά τους θα ήταν αδύνατη η διεξαγωγή τους.

Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Λοβέρδος Ιωάννης (ΝΔ), Γιαννακοπούλου Νάντια (ΠΑΣΟΚ), Καλογερόπουλος Δημήτριος (Πρώην Δήμαρχος Αιγάλεω) , οι Αντιδήμαρχοι Περιστερίου Θεοδωράκος Αναστάσιος, Λύκος Παναγιώτης, Μπέτσης Βασίλειος, Τσιώτα-Μάρκου Μαίρη. Επίσης οι Αλέξανδρος Πλέστης(Πρόεδρος ΟΠΑΑΠ), Ελένη Βορύλλα Ιατροπούλου (Αντιπρόεδρος ΟΠΑΑΠ). Οι δημοτικοί Σύμβουλοι Αυγουστίδης Γεώργιος, Καλιάφας Αναστάσιος, Καλαντώνης Ιωάννης, Παναγιωτόπουλος Παναγιώτης. Ο πρόεδρος του 1ου Κοινοτικού Διαμερίσματος Παναγιώτης Λουκόπουλος, η κοινοτική σύμβουλος Παπαχρήστου Σταυρούλα,  οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Ρούσσης Ιωάννης, Παπαδόπουλος Στέφανος. καθώς και ο Γενικός Γραμματέας τής ΚΟΕ Αυγουλέας  Στέφανος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τα σάρωσε ο Καλτσουκαλάς! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Η αποστολή για το ματς με Λαμία

27 Φεβ 2024 ΠΑΕ Ατρόμητος

Τα εισιτήρια για το ματς με Λαμία

Τα εισιτήρια για το ματς με Λαμία

26 Φεβ 2024 ΠΑΕ Ατρόμητος

Βαριά ήττα από Τριφυλλιακό

Βαριά ήττα από Τριφυλλιακό

25 Φεβ 2024 Κηπούπολη

Βολεύτηκαν με το «Χ»

Βολεύτηκαν με το «Χ»

25 Φεβ 2024 ΠΑΕ Ατρόμητος

'Eνα θαύμα περιμένει ο «Άγιος»

'Eνα θαύμα περιμένει ο «Άγιος»

25 Φεβ 2024 Άγιος Ιερόθεος

«Κόλλησε» με Καλαμάκι!

«Κόλλησε» με Καλαμάκι!

25 Φεβ 2024 Ήφαιστος

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας