Τελευταία ενημέρωση 13:29, 19 Απρ 2024

Πανηγυρική πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πανηγυρική πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας πέτυχαν οι γυναίκες του Ατρόμητου μετά τη μεγάλη τους νίκη με 3-2 μέσα στο Μεσολόγγι επί τις τοπικής ομάδας.

 

Από την ομάδα του Περιστερίου έλειπαν η Μυλωνά, Πλύττα και  Κατρώση με την αποστολή να συμπληρώνετε από πέντε αθλήτριες της ακαδημίας μας από τις οποίες οι 2 αγωνίστηκαν στη βασική 11αδα ενώ οι άλλες δύο μπήκαν αλλαγή αργότερα.

Η αφόρητη ζέστη και το γρήγορο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του Ατρόμητου σε συνδυασμό με την αξιόμαχη ομάδα του Μεσολογγίου έκαναν τον αγώνα πολύ δύσκολο. Η ομάδα του Περιστερίου κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα και να επιβάλει τον ρυθμό της στο παιχνίδι πετυχαίνοντας και 2 γκολ πριν την ανάπαυλα ,κινδυνεύοντας ωστόσο απ τις αντεπιθέσεις των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο  δόθηκαν οι προϋποθέσεις να τελειώσει  το παιχνίδι ο Ατρόμητος έχοντας δοκάρι με την Τράγου και την Πάκου απο τις ενέργειες της οποίας προήλθαν και τα γκολ της Τράγου με πέναλτι αλλά  και της Ξυλαρδίστου. Η αδυναμία να τελειώσει όσο πιο γρήγορα το ματς στοίχισε στο τέλος με τις γηπεδούχες να ισοφαρίζουν με κεφαλιά από στημένη φάση στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Στην παράταση η εξάντληση ήταν φανερή και στις δύο ομάδες !Παρ όλα αυτά ελέγχοντας όμως το παιχνίδι και κατορθώνοντας να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης ο Ατρόμητος  με εκτέλεση φάουλ της Τράγου,είχε δύο ακόμα κλασσικές ευκαιρίες που δεν κατόρθωσε να αξιοποιήσει και πάλι καλά δεν τις πλήρωσε πάλι στο τέλος.

«Ευχαριστούμε το Μεσολόγγι για την φιλοξενία του και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις προσπάθειές τους»,ήταν τα λόγια των υπεύθυνων της γυναικείας ομάδας του Ατρόμητου!

Πλέον η ομάδα των κοριτσιών θα αντιμετωπίσει στους 4  του κυπέλλου τον ΠΑΟΚ,ενώ το άλλο ζευγάρι είναι μεταξύ Δράμας και Γλυφάδας!

Η σύνθεση: ΣΥΡΜΗ.ΤΡΙΒΙΖΑΚΗ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΚΙ ΞΥΛΑΡΔΙΣΤΟΥ ΒΑΡΑΣΑ ΛΙΑΠΑΤΗ ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟΥ ΠΆΚΟΥ ΚΟΝΤΟΜΙΧΗ ΤΡΑΓΟΥ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ.  Αλλαγές: 70' Παπαδόπουλου- Πουρσανίδου 91' Ξυλαρδίστου -Θεολογίτη 118 Ζουμπουλάκη- Γατούδη.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Μάιος 2015 11:50
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Γ.Σπυροπούλου:«Το έργο μας στο water polo συνεχίζεται» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας