Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κέρδισε τη μεγάλη μάχη ο σπουδαίος Αλέξ. Κλεάνθης

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Νικητής από μια μεγάλη μάχη που έθεσε σε μεγάλη περιπέτεια την υγεία του βγήκε ο Αλέξανδρος Κλεάνθης ένας εκ των ιδρυτών του ΓΣΠ πριν από 44 χρόνια ο οποίος αργότερα μεγαλούργησε και ως δημοσιογράφος της εφημερίδας «Φως των Σπορ» υμνώντας και γράφοντας ανεπανάληπτα άρθρα που θα μείνουν στην ιστορία για την ομάδα που αγάπήσε και θα έχει πάντα στην καρδιά του.

 Ο Αλέξανδρος Κλεάνθης εξαιρετικός επιστήμονας στο χώρο της οδοντιατρικής, έχει συνταξιοδοτηθεί τα τελευταία χρόνια αλλά πάντα παρακολουθεί την πορεία του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου στον οποίο έχει προσφέρει ανεκτίμητες υπηρεσίες.

Πριν από λίγες μέρες με προσωπική του ανάρτηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έκανε γνωστή την περιπέτεια του συγκλονίζοντας όσους τη διάβαζαν. «Νικησα στην «μαχη των μαχων» και ειμαι ετοιμος να την ξαναδωσω, αν χρειαστει, και να επικρατησω ξανα, χαρις στην βοηθεια Εκεινου και των φιλων μου που ουτε στιγμη δεν με αφησαν μονο.
YΓ: τρεις μηνες τωρα αναβαινα τον Γολγοθα μου αλλα ουτε για μια στιγμη δεν επαψα να πιστευω οτι μια δευτερη ευκαιρια ολοι μας την δικαιουμαστε. Σημερα ειναι μια αλλη μερα. Μηδενισα το κοντερ μου και παμε για αλλα. Καλημερα λεμε στον ηλιο και σε κεινους που αγαπαμε. Σε ολο τον κοσμο, δηλαδη....» έγραψε χαρακτηριστικά.

Το peristerisports εύχεται ολόψυχα στον Αλέξανδρο Κλεάνθη να συνεχίζει να είναι δυνατός, πραγματικά ατρόμητος και να αφήσει πίσω του δια παντός τη περιπέτεια του!.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 17 Μάιος 2015 19:17