Τελευταία ενημέρωση 06:25, 13 Αυγ 2022
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τα 99 χρόνια από την ίδρυση του συμπληρώνει σήμερα ο Ατρόμητος. Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Κάθε 31η Μαΐου προσθέτουμε και ένα ακόμα λιθαράκι στην ιστορία μας. Κάθε 31η Μαΐου είναι σημαδιακή για το Αστέρι της πόλης μας, καθώς ο Ατρόμητός μας έχει τα γενέθλιά του και φέτος κλείνει τα 99 του χρόνια. Φτάνει ένα βήμα πριν από τα 100!

Τίποτα μέχρι σήμερα δεν ήταν εύκολο και ούτε φυσικά πρόκειται να γίνει εύκολο, γιατί ο Ατρόμητος έτσι έχει μάθει κι αυτό είναι το DNA του: Να μεγαλώνει, να ανταπεξέρχεται, να μάχεται και στο τέλος να καταφέρνει να συνεχίζει απτόητος την πορεία του για την επόμενη μέρα, κάνοντας υπερήφανο τον κόσμο του Περιστερίου. Ατρόμητος, όπως το λέει η λέξη.

Είναι στην πραγματικότητα αυτές οι δυσκολίες που τον θρέφουν και τον κάνουν να μεγαλώνει, διότι ακόμα και στα κακά του «φεγγάρια» έχει τη δύναμη και το σθένος να συσπειρώνεται, να μένει ενωμένος και τελικά να βγαίνει πιο ισχυρός, έτοιμος για την επόμενη πρόκληση που είναι μπροστά του.

Το μήνυμα για την άνευ όρων αγάπη με την οποία περιβάλλεται αυτή η ομάδα εστάλη από την καρδιά του Περιστερίου το βράδυ της Κυριακής. Με τους οργανωμένους οπαδούς να δίνουν το σύνθημα, η νύχτα έγινε μέρα στο Περιστέρι ανάβοντας απλά ακόμα μία σπίθα για τον Ατρόμητό μας, ανυπομονώντας από τώρα για τα 100 χρόνια.

Η ιδέα για τον Ατρόμητο υλοποιήθηκε τον Μάιο του 1923 από τους Κολομβούνη, Πέτα, Σταθόπουλο, Συνοδινό, Σταματόπουλο και Γλυκοφρύδη, ενώ το 1932 ο Νικόλαος Επίογλου και ο Ιωσήφ Τσουρουκτσόγλου, που κρατούσαν τότε στα χέρια τους τις τύχες της ομάδας, πήραν τη μεγάλη απόφαση να μεταφέρουν τον Ατρόμητο στο Περιστέρι έναν χρόνο αργότερα, τότε που η περιοχή ήταν το σπίτι χιλιάδων προσφύγων, μετά την καταστροφή της Σμύρνης.

Ωστόσο, κάθε 31η Μαΐου συμπίπτει και με την πιο κρίσιμη κίνηση στην ιστορία της ομάδας μας, όταν τη συγκεκριμένη ημερομηνία του 2005, ο Γιώργος Σπανός ανέλαβε τα διοικητικά ηνία του Ατρόμητου οδηγώντας τον Σύλλογο στην πλήρη καθιέρωση στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος, σε συμμετοχές στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, αλλά και σε δύο τελικούς Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ατρόμητος συνεχίζει και γράφει τη δική του ιστορία πιο ενωμένος από ποτέ!

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΕΝΔΟΞΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΧΥΡΟ, ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ!

99 ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χρόνια μας πολλά!»

Μπακαράς
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Team Manager η Μπαλτά!

Team Manager η Μπαλτά!

12 Αυγ 2022 Άμιλλα

«Σαρωτικός» Καλτσουκαλάς!
Η Γκουλή 5η στον κόσμο!

Η Γκουλή 5η στον κόσμο!

12 Αυγ 2022 Γλαύκος

Ο Γρανιτσιώτης στους «15» καλύτερους στα 200μ!

Ο Γρανιτσιώτης στους «15» καλύτερου…

12 Αυγ 2022 "Γιάννης Παλάσκας"

Η συνέντευξη Κούεν στο «Α.Π.»

Η συνέντευξη Κούεν στο «Α.Π.»

12 Αυγ 2022 ΠΑΕ Ατρόμητος

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας