Τελευταία ενημέρωση 23:56, 19 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

O Κώστας Κατσουράνης είναι μεγάλος παίκτης και  για αυτό δεν τίθεται κανένα θέμα ,ενώ αυτή τη φορά θα βρεθεί αντιμέτωπος για ακόμη μια φορά απέναντι στην πρώην του ομάδα,τον ΠΑΟΚ έχοντας στο μυαλό την νίκη  για την ομάδα του στην πρεμιέρα των Play off στο Περιστέρι!

O Κατσουράνης αγωνίζεται στον Ατρόμητο έχοντας ήδη 15 συμμετοχές και ένα γκολ και ο κόσμος του Ατρόμητου θέλει να δει τον Κατσουράνη να βοηθάει την ομάδα του για να πάρει την νίκη επί του ΠΑΟΚ! Ο ίδιος ξέρει πολύ καλά την ομάδα του ΠΑΟΚ και είναι ο κατάλληλος στο να δώσει τις λύσεις  στην μεσαία γραμμή.
 
Απο την άλλη  Ιτάνζ και Σκόνδρας επιστρέφουν στο Περιστέρι!
o Σαρλ Ιτάνζ ήταν στον Ατρόμητο την περίοδο 2011-2013  αφήνοντας  μόνο καλές εντυπώσεις όσο καιρό αγωνιζόταν στο Αστέρι έχοντας μάλιστα στο ενεργητικό του 51 συμμετοχές,πριν μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ!
 
Την σεζόν εκείνη ο Ατρόμητος για πρώτη φορά τερμάτισε στην πεντάδα και έπαιξε στα Play off,ενώ έφτασε και στον τελικό κυπέλλου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
 
Αντίθετα , ο Γιάννης Σκόνδρας ξεκίνησε σχεδόν απο τα σπλάχνα του Ατρόμητου ,καθώς το 2008 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα ενώ ταυτόχρονα ήρθε και η κλήση του στην Εθνική Νέων.Την περίοδο 2010-2013 ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας του Περιστερίου φορώντας ακόμα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού έχοντας 93 συμμετοχές με το αστέρι στο στήθος.Έπειτα μετά τις εκπληκτικές του εμφανίσεις μετακόμισε και αυτός στον ΠΑΟΚ! 
 
Πλέον όλοι τους έχουν χαράξει τον δικό τους δρόμου και την Τετάρτη θα βρεθούν αντιμέτωποι με κύριο σκοπό ο καθένας το καλό της ομάδας του!
 
Εμείς απο την πλευρά μας θέλουμε να δούμε τον Κώστα Κατσουράνη να βοηθάει την ομάδα να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο στην έναρξη των Play off,καθώς μετά ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνας στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟ ,μια ακόμη γνώριμη ομάδα για τον <<Κατσούρ>>,αλλά και τον <<Ταύλα>>που θα βρεθεί στον δρόμο του Ατρόμητου!
 
Βέβαια αυτοί οι τρεις παίκτες αναμένεται να ξεκινήσουν τον αγώνα, όμως υπάρχουν ακόμη τρεις που φόρεσαν τις δύο φανέλες. Από τον Ατρόμητο είναι ο αρχηγός Βαγγέλης Νάστος και ο σέντερ φορ Θανάσης Παπάζογλου οι οποίοι ξεκίνησαν μάλιστα από τον ΠΑΟΚ, ενώ τη φανέλα του Ατρόμητου φόρεσε πέρσι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 17 Μάιος 2015 19:04
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Χωρίς κόσμο ο ΠΑΟΚ »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας