Τελευταία ενημέρωση 16:30, 16 Ιουλ 2024

Για 5ο χρόνο στο «τιμόνι» ο Λούδης!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο ΓΣ Περιστερίου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης Κώστα Λούδη.

Ο έμπειρος τεχνικός θα συνεχίσει για πέμπτη χρονιά να καθοδηγεί τον Σύλλογο, προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί. Μια πολύ καλή συνύπαρξη επισφραγίστηκε με την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Λούδης: «Σημαντικό ρόλο στην παραμονή μου έπαιξε ο Φίλιππος Κότσης»

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ο προπονητής της ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου Κώστας Λούδης, δήλωσε: «Πριν μιλήσω για την παραμονή μου στην ομάδα θα ήθελα να ευχαριστήσω τα σωματεία που με τίμησαν με τον τρόπο που με προσέγγισαν για μια πιθανή συνεργασία. Και πολύ περισότερο τη μια από τις δυο ομάδες, με την οποία είχα μια συζήτηση. Είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσουν να πετύχουν τους στόχους τους με κάποιο άλλο συνάδελφο».

Και συνέχισε: «Οι λόγοι που με έκαναν να πάρω την απόφαση να συνεχίσω στο Περιστέρι είναι το συναισθηματικό δέσιμο που έχω με αυτή την ομάδα και τους ανθρώπους της όλα αυτά τα χρόνια. Σίγουρα πολύ σημαντικό ρόλο έχει παίξει ο άνθρωπος που είναι πίσω απ΄όλα αυτά, ο Φίλιππος Κότσης, τον οποίο εκτιμώ αφάντστα. Θεωρώ ότι είναι πολυτέλεια να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στον χώρο του αθλητισμού και πόσο μάλιστα σ’ αυτόν της υδατοσφαίρισης. Επίσης με την παραμονή μου στην ομάδα θέλω να δείξω ότι καμία απόφαση, κανενός δικαστηρίου δεν μπορεί να διαλύσει ένα υγιές σωματείο όπως είναι το Περιστέρι».

Όσο για τη νέα αγωνιστική περίοδο αρκέστηκε να πει: «Το Περιστέρι θα συνεχίσει με την ίδια φιλοσοφία και θα επανέλθει δριμύτερο τη νέα χρονιά».

Hatzi
SmartCity

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας